Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

CameraNU.nl opent winkel in Rotterdam

CameraNU.nl opent binnenkort een nieuwe winkel op een A-locatie in Rotterdam. Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan de behoefte van bestaande en nieuwe klanten uit deze regio. Uit onderzoek blijkt dat foto- en videoliefhebbers uit Rotterdam en omstreken de klantgerichtheid en service van een CameraNU.nl-winkel in de regio missen.

In de coronaperiode hebben veel mensen hun oude hobby opgepakt of hebben een nieuwe hobby gevonden. Dit ziet CameraNU.nl duidelijk terug in de cameraverkoop. CameraNU.nl heeft al sinds jaar en dag veel klanten in Zuid-Holland en een winkel in Rotterdam stond dan ook al tijden hoog op de wensenlijst.

Erasmusbrug Rotterdam, CameraNu opent winkel in Rotterdam

Tevens hebben ze tijdens de coronaperiode veel nieuwe klanten uit deze regio mogen verwelkomen. CameraNU.nl wil graag met deze liefhebbers persoonlijk in contact blijven, online én in een fysieke winkel. Een nieuwe winkel in Rotterdam sluit hier dan ook perfect op aan.

Klant nog beter bediend

Met de nieuwe winkel wil CameraNU.nl hobbyisten, professionele beeldenmakers en zakelijke klanten uit de regio Rotterdam nog beter helpen.

In maart start de verbouw van het winkelpand. CameraNU.nl verwacht 1 juni de deuren te openen, uiteraard afhankelijk van welke coronamaatregelen dan nog van kracht zijn. De winkel is centraal gelegen, is goed te bereiken en heeft parkeerplaatsen voor de deur. De winkel wordt aangestuurd door Tim Potharst die ook de CameraNU.nl-winkel in Amsterdam onder zijn hoede heeft. Door zijn ondernemersdrive, kennis van foto en video, en het denken vanuit klanttevredenheid, is CameraNU.nl ervan overtuigd dat de winkel in Rotterdam ook een succes wordt.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: