Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

CameraNU.nl opent winkel in Groningen

CameraNU.nl​ opent vandaag een nieuwe winkel in Groningen. De winkel van Foto Vaszlovszky aan de Meeuwerderweg 10 in Groningen is overgenomen en gaat verder onder de vlag van CameraNU.nl.

De winkel van Atilla Vaszlovszky is al meer dan 60 jaar in Groningen gevestigd en is in de regio echt een begrip. De zaak aan de Meeuwerderweg staat bekend om de persoonlijke aandacht, uitstekende service en deskundig advies.

Door de overname wordt de klant nog meer service geboden, bijvoorbeeld door ruimere openingstijden van de klantenservice. Klanten profiteren verder van een compleet assortiment, next day-delivery bij bestellingen tot 23.59 uur en van 5 jaar garantie.

CameraNu winkel in Groningen

Klant nog beter bediend

CameraNU.nl kijkt er naar uit om bestaande én nieuwe klanten uit de regio te ontmoeten en beter te leren kennen. In een persoonlijk contact delen we graag onze kennis en passie voor het maken van mooie foto’s en video’s. Zo word je als beeldmaker echt verder geholpen. Onze specialisten in de winkel laten de klant kennismaken met nieuwe producten en vertellen hoe je deze het beste gebruikt. Of je nu beginner, hobbyist of professional bent, je krijgt altijd een persoonlijk en passend advies.

Om foto- en videografen uit het Noorden nog enthousiaster te maken en te inspireren, organiseert CameraNU.nl het hele jaar door lezingen en workshops in Groningen. We hopen mensen daar weer te begroeten en met ze bij te praten.

Met de winkel in Groningen wordt de service van CameraNU.nl veel beter toegankelijk voor mensen uit het Noorden. Klanten kunnen uiteraard hun online bestellingen afhalen in de winkel en ze kunnen daar terecht voor reparaties, retouren en deskundig advies als er na hun aankopen nog vragen zijn.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: