Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Samsung PRO Plus en EVO Plus microSD en SD-kaarten

De nieuwe Samsung PRO Plus en EVO Plus microSD en SD-kaarten zijn breed inzetbaar. Professionele en hobbyfotografen, videomakers en contentcreators maken zo gebruik van grote lees- en schrijfsnelheden en hoge betrouwbaarheid.

Ze zijn geschikt voor diverse apparaten, waaronder DSLR, mirrorless camera’s, compact camera’s, camcorders en PC’s. Dat maakt ze geschikt voor het verwerken van hoogkwalitatieve foto’s en videocontent.

De PRO Plus microSD en SD-kaarten hebben respectievelijk lees- en schrijfsnelheden tot 160 megabytes per seconde (MB/s) en 120 MB/s. Dit maakt ze zeer geschikt voor het vastleggen van content in 4K UHD en FHD en voor het soepel afspelen bij het bewerken van video’s. De EVO Plus-kaarten zijn 1,3 keer zo snel als de vorige generatie en bereiken snelheden van 130 MB/s.

Zowel PRO Plus als EVO Plus SD-kaarten bieden 7-proof bescherming tegen schokken, water, extreme temperaturen, röntgenstralen, slijtage, vallen en magnetische straling. De nieuwe SD-kaarten komen in de videoklasse V30.

De SD-kaarten zijn beschikbaar in 32 GB tot 256 GB, met aanvullend een 512GB optie voor de PRO Plus lijn. De opslagcapaciteit van een halve terabyte betekent dat de geheugenkaarten meer dan genoeg opslagruimte bieden voor 360-graden panoramafoto’s en uren aan 4K UHD-content.

Standaard komen de kaarten met 10 jaar garantie. De verkoopadviesprijzen variëren van € 10,99 voor 32 GB EVO Plus tot € 139,99 voor 512 GB PRO Plus.
Meer informatie op samsung.com.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: