Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Rear Ends

Een van de grappigste fotoboeken die onlangs verscheen, is Rear Ends. 'De kont omhoog' is persoonlijk en intiem, brutaal en charmant, mal en gek; 'gevonden' foto’s die elk gezicht doen glimlachen.

Rear Ends: Found Photos - Roger Handy, isbn 9780810909267

Het boek telt 125 kiekjes waaruit de voorliefde voor het zitvlak spreekt. Op het strand of in de tuin, in de auto of in huis, gekleed in strepen, bloemen of helemaal niets. Billen van baby’s en beauty’s, van vrienden en verwanten, gefotografeerd door amateurs uit alle delen van Amerika en geplukt uit de verzameling van Roger Handy.

Wie Roger Handy is? Woont in Los Angeles en een van de gretigste verzamelaars van zogeheten vernacular photography en een leverancier van kunst en artefacts. Een man met een reputatie ook. Zo liet hij eerder de titel Made in Japan: Transistor Radios of the 1950s and 1960s verschijnen en waarin een presentatie van zijn vintage radio’s…

Rear Ends: Found Photos - Roger Handy
Pagina’s: 108
Prijs: € 17,38
Uitgever: Abrams
ISBN: 9780810909267

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: