Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Adobe Photoshop CC

De snelste en meest complete manier om te leren werken met Adobe Photoshop CC.

coverfoto Adobe Photoshop CC, De snelste en meest complete manier om te leren werken met Adobe Photoshop CC. ISBN 9789043030304

Met Classroom in a Book, de succesvolle serie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining, zijn de functies van Adobe-software snel onder de knie te krijgen. Classroom in a Book biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiële serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf.

Adobe Photoshop CC Classroom in a Book behandelt in veertien lessen de belangrijkste mogelijkheden van Adobe Photoshop, 's werelds beste software voor beeldbewerking.

Leer bijvoorbeeld hoe je digitale foto's retoucheert, lagen en maskers gebruikt, door de werkruimte navigeert en foto's voorbereidt voor het scherm en drukwerk. Maak kennis met de nieuwste functies in CC en leer nuttige technieken voor het stroomlijnen van werkzaamheden en het presenteren van foto's. De talloze tips, bijdragen van experts en aansprekende voorbeelden zorgen voor productiviteit en expertise tijdens het gebruik van Photoshop.

Het boek kan van begin tot eind gevolgd worden of per les gelezen worden. Voor gebruikers van de Engelse versie is achterin een handige woordenlijst opgenomen.

In deze editie worden veel nieuwe voorzieningen van Photoshop CC besproken, zoals voorwaardelijke handelingen waarmee afhankelijk van de situatie bepaalde bewerkingen worden uitgevoerd: bewerkbare afgeronde rechthoeken waarmee de ronding van elke afzonderlijke hoek afzonderlijk ingesteld kan worden; het filter Schokreductie die bewogen beelden bijwerkt.

Ook de verbeteringen van het gereedschap Uitsnijden en de filters Uitvloeien en Vervagen worden besproken. Verder: intelligent resamplen en laageigenschappen kopieren naar CSS voor gebruik op internetpagina's en meer.

Download de lesbestanden met de code in het boek. De software Adobe Photoshop CC is niet inbegrepen bij dit boek.

Adobe Photoshop CC
Pagina's: 411
Prijs: € 49,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043030304

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: