Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Personal branding voor fotografen

Personal branding voor fotografen - Maurice Jager

Fotograaf Maurice Jager ontwikkelde een methode om zijn fotopraktijk mee op te bouwen en uit te breiden en is tegenwoordig veelgevraagd internationaal portretfotograaf. In Personal branding voor fotografen neemt hij je als coach volgens een stappenplan mee om jouw persoonlijke verhaal te achterhalen en uit te dragen.

Als je jouw verhaal wilt vertellen of jouw personal brand wilt gaan verbeteren, kom je er niet onderuit om fotografie te gaan gebruiken om jouw bedrijf een gezicht te geven.

Onderzoek van psycholoog Jerome Bruner toont aan dat wanneer mensen informatie horen, ze drie dagen later nog maar tien procent van die informatie hebben onthouden. Als een relevante afbeelding echter aan diezelfde informatie is gekoppeld, kunnen mensen zich drie dagen later nog 65 procent van de informatie herinneren.

Personal branding voor fotografen - Maurice Jager, isbn 9789463561563

Dat is waarom jouw fotografie online belangrijk is. Je wilt toch ook een toffe baan of interessante klanten en een betrouwbare, competente eerste indruk maken?

Tien succesvolle topfotografen die deze weg al hebben afgelegd, leggen uit hoe zij hun merk zo hebben opgebouwd dat zij er gelukkig van zijn geworden en gemakkelijk van kunnen leven. Als je leert zien waar je hart ligt en je draagt daar een persoonlijk verhaal over uit dat recht uit je hart komt, ligt een leven waarin je mag doen wat je het leukst vindt binnen handbereik. Daar kun je niet snel genoeg mee beginnen.

Maurice Jager is headshot- en portretfotograaf, schrijver, trainer en spreker. Hij helpt ondernemers, bedrijven en influencers om hun verhaal te vertellen met foto’s. Hij werkt in zijn studio in Arnhem, door heel Europa op locatie en daarnaast vanuit een studio in het hart van New York City.

Personal branding voor fotografen - Maurice Jager
Pagina’s: 208
Prijs: € 32,99
Uitgever: Van Duuren

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: