Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Koop een print en steun het MAI - Feestdagen aanbieding

Het MAI biedt vanaf juni elke maand prachtige afdrukken aan van een van de fotografen uit de collectie. Zo haal je voor 125 euro een klassieker in huis. Bovendien steun je met deze aankoop het MAI en dus het behoud van een bijzondere collectie.

Dit is de laatste aanbieding van de 2020 serie. Deze keer kun je kiezen uit alle twaalf afbeeldingen van de eerdere edities, van Paul Huf, Carel Blazer, Sem Presser, Hans Dukkers, Kees Scherer en Ad Windig.

Kijk op maibeeldbank.nl/printverkoop, deze finale aanbieding loopt tot 31 december 2020!

foto's van beeldbank MAI

De foto's worden gedrukt op fine art pigment paper formaat 20x25 cm, beeldformaat 19 x19 cm, voorzien van originele stempel. Fotovaklaboratorium De Verbeelding verzorgt de afdrukken en verzending. Paul Huf wordt verzorgd door Frits Tijbout Artprints.

De verkoopprijs bedraagt € 125,- inclusief btw en bezorging binnen Nederland.

Hoe bestel je een afdruk:

Stuur een mail naar info@maibeeldbank.nl onder vermelding van MAI Feestdagen aanbieding 2020 en geef je keuze aan met de titel van de foto.

Vermeld in de mail je naam en adresgegevens (+ verzendgegevens indien afwijkend). Vervolgens ontvang je van MAI een factuur en na betaling krijg je de afdruk thuisgestuurd (track & trace).

Kijk voor meer informatie over deze aanbieding op maibeeldbank.nl/printverkoop.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: