Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Koop een print van Sem Presser en steun het MAI!

Het MAI biedt in juni 2020 prachtige afdrukken aan van fotograaf Sem Presser

Het MAI biedt vanaf vandaag elke maand prachtige afdrukken aan van een van hun fotografen uit de collectie. Je kunt kiezen uit twee foto's, of neem ze allebei. Zo haal je voor een schappelijk bedrag een klassieker in huis. Bovendien steun je met deze aankoop het MAI en dus het behoud van een bijzondere collectie.

De foto's worden gedrukt op fine art pigment paper formaat 20x25 cm, beeldformaat 19x19 cm, voorzien van originele stempel.
Fotovaklaboratorium De Verbeelding verzorgt de afdrukken en verzending.

foto: Sem Presser/MAI - Ierland jaren zestig, landschap met schaap
foto: © Sem Presser/MAI - Ierland jaren zestig, landschap met schaap

De verkoopprijs bedraagt € 125,- inclusief btw en bezorging binnen Nederland. Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020.

Hoe bestel je een afdruk:

Stuur een mail naar info@maibeeldbank.nl onder vermelding van
MAI Zomerserie 2020 - 1e editie

Geef je keuze aan:
1. Ierland, landschap met schaap
2. New York, Skyline Manhattan

Vermeld in de mail je naam en adresgegevens (+ verzendgegevens indien afwijkend). Vervolgens ontvang je van MAI een factuur en na betaling krijg je de afdruk thuisgestuurd (track & trace).

foto: © Sem Presser/MAI - New York 1961, skyline Manhattan
foto: © Sem Presser/MAI - New York 1961, skyline Manhattan

De maand juni is gereserveerd voor de legendarische fotograaf Sem Presser

De Amsterdamse fotograaf Samuel 'Sem' Presser (1917-1986) heeft een avontuurlijk leven weten te combineren met de opbouw van een omvangrijk fotografisch oeuvre. Zijn fotografie beslaat voornamelijk het veld van de vooroorlogse persfotografie tot aan de latere reportage- en reisfotografie. Artistieke pretenties waren hem vreemd: "Ik ben een ambachtsman." Met subtiele humor en een scherp oog voor absurdistische details legde Presser de wereld om zich heen vast.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: