Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Door de lens van professionele fotografen

Door de lens van professionele fotografen leest als een bundel fotografieworkshops van bekende en minder bekende Nederlandse en Belgische fotojournalisten en reportagefotografen.

Door de lens van professionele fotografen - Lise Lotte ten Voorde, Erik Verhaar, isbn 9789045647500

Vijftien professionele fotografen komen aan het woord, die allen heel uiteenlopende achtergronden, drijfveren, werkwijzen en gewoontes hebben. Man of vrouw, jong of oud, kersvers aan het begin van de carrière of juist geroutineerd en vol ervaring.

De fotografen spreken honderduit over hun onderwerpen, passies, motivatie, ervaringen en groeiproces. Ze vertellen over hun fotografische successen en fiasco’s. Ze geven tips, adviezen en suggesties; zij inspireren en fascineren.

De lezer krijgt niet alleen inzicht in professionele fotografische routines en geheimen, maar krijgt ook heel waardevolle adviezen en een blik in de foto uitrusting van iedere fotograaf. Door de lens van professionele fotografen toont de gedachtewereld en werkwijze van beroemde of aanstormende fotografen.

De vijftien fotografen die aan het woord komen: Ad van Denderen, Carl De Keyzer, Lieve Blancquaert, Filip Claus, Martijn van de Griendt, Merlin Daleman, Alice Smeets, Rob Hornstra, Wouter Van Vaerenbergh, Layla Aerts, Chris de Bode, Joost van den Broek, Reyer Boxem en Jimmy Kets.

Met een voorwoord van Frits Gierstberg, bijzonder hoogleraar fotografie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Hoofd Tentoonstellingen bij het Nederlands Fotomuseum Rotterdam.

Door de lens van professionele fotografen - Lise Lotte ten Voorde, Erik Verhaar
Pagina's: 240
Uitgever: Easy Computing
ISBN: 9789045647500

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: