Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Digitale fotografie - De spiegelreflexcamera

Digitale fotografie - De spiegelreflexcamera - Michael Freeman

Leer de wereld van de digitale fotografie door en door kennen met behulp van dit gebruiksvriendelijke handboek, samengesteld door een ervaren beroepsfotograaf.

Digitale fotografie - De spiegelreflexcamera - Michael Freeman, isbn 9789057646379

De digitale fotografie heeft de afgelopen jaren een snelle ontwikkeling doorgemaakt, en een van de opvallendste resultaten is het vernieuwde cameraontwerp.

Een digitale SLR (SLR = single lens reflex) werkt prima bij de standaardinstellingen en de gebruiker hoeft dus eigenlijk niets te veranderen, maar het apparaat kan veel meer.

Freeman laat zien hoe met digitale fotografie niet alleen het maximale aan beeldkwaliteit bereikt kan worden, maar ook hoe er anders gefotografeerd kan worden.

Een ultiem naslagwerk voor het digitale tijdperk dat alles behandelt wat u moet weten over het maken, bewerken en verkopen van kwalitatief sterke foto's, gebruikmakend van de nieuwste technologie.

De schrijver heeft jarenlange ervaring met digitale fotografie. Voor gebruikers van de digitale spiegelreflexcamera geeft hij duidelijke tips over beeldformaat, compressie, belichting en verlichting.

Helder advies over beeldbewerking in de camera, back-ups, opslagmedia, bestandsnamen en -nummers, zoektermen, databases en archivering.

Foto's optimaliseren met curven, histogrammen, plug-ins, selectieve bewerkingsopties en verscherpingstechnieken.

Michael Freeman is een gevierd fotograaf en schrijver, gespecialiseerd in reizen, architectuur en Aziatische kunst. Hij is vooral bekend vanwege zijn kennis van special effects. Hij levert regelmatig bijdragen aan Photo District News. Michael Freeman heeft al meer dan twintig boeken over fotografie op zijn naam staan.

Digitale fotografie - De spiegelreflexcamera - Michael Freeman
Pagina's: 256
Uitgever: Librero
ISBN: 9789057646379

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: