Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

De nieuwe Sony CEB-G480T en CEB-G240T geheugenkaarten

De nieuwe Sony CEB-G480T en CEB-G240T geheugenkaarten

Met de introductie van deze nieuwe G-serie CFexpress Type B geheugenkaarten hebben creators dankzij de grote capaciteit en hoge snelheid van deze kaarten meer betrouwbare en stabiele bedieningsopties.

De CEB-G480T (480 GB) heeft een maximale leessnelheid van 1850 MB/s en een maximale schrijfsnelheid van 1750 MB/s. De CEB-G240T (240 GB) heeft een maximale leessnelheid van 1850 MB/s en een maximale schrijfsnelheid van 1600 MB/s.

De CEB-G-serie is ontworpen voor professionele fotografen, videografen en hobbyisten die hun workflow willen verbeteren. Dankzij de hoge schrijfsnelheid van deze geheugenkaarten kunnen ze worden gekoppeld aan camera's met een hoge resolutie. ​

De CEB-G480T en CEB-G240T zijn uitgerust met scan- en rescue-softwaretoepassingen die echte gemoedsrust bieden.

Bij gebruik in combinatie met de MRW-G1 kaartlezer (afzonderlijk verkrijgbaar), scant Sony's Media Scan Utility automatisch de CFexpress Type B geheugenkaart en houdt het de gebruiker op de hoogte van de toestand en opslaglimiet van de kaart.

Bovendien zal je nooit meer content verliezen. Door middel van de downloadbare Memory Card File Rescue voor gebruikers van Sony-geheugenkaarten kan je per ongeluk verwijderde bestanden in de meest gangbare formaten herstellen.

De CEB-G480T en CEB-G240T bieden dezelfde stevigheid, maar kunnen 5x beter tegen een val en zijn 3x zo buigzaam terwijl ze daarnaast feilloos presteren in extreme temperaturen, röntgenstraling, elektrostatisch en intensief UV zonlicht.

De CEB-G480T en CEB-G240T zijn 29,6 mm x 38,5 mm x 3,8 mm en wegen ongeveer 10 gram, en kosten respectievelijk €390,- en €250,-.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: