Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Leica Summicron-M 28 f/2 ASPH met close-up mogelijkheid

Leica Summicron-M 28 f/2 ASPH met close-up mogelijkheid

Het nieuwe lichtsterke M-objectief presenteert zichzelf met verbeterde technische kenmerken in de Summicron-M 28 f/2 ASPH. Deze zijn ideaal voor de recentste sensortechnologie en dus voor zowel de huidige, als toekomstige, camerageneraties. Tegelijkertijd biedt de combinatie van groothoek met de scherpstelafstand, die verkort is van 70 naar 40 centimeter, extra fotografische mogelijkheden.

Scherpstellen tot 70 centimeter werkt trouwens nog steeds via de optische afstandsmeter van alle digitale en analoge M-camera's. Na een licht voelbare weerstand kan het uitgebreide close-up bereik tussen 70 en 40 centimeter nauwkeurig worden scherpgesteld via Live-View op het beeldscherm, de Visoflex 2 zoeker of met de Leica FOTOS app.

Dankzij de compactheid van het voor M-objectief, wordt de nieuwe Summicron-M 28 f/2 ASPH. ook gekenmerkt door handzaamheid. De zonnekap in een modern, rond ontwerp is direct in het objectief geïntegreerd, en kan nu op elk moment met één polsbeweging worden vast- of losgeschroefd.

Binnenin het objectief zorgen negen lenzen in zes groepen voor opnamen die contrastrijk en gedetailleerd zijn. Het 10-bladige diafragma zorgt bij grotere diafragmaopeningen voor een fraaie bokeh.

De scherpstelring kan op een stille en soepele manier versteld worden.

Beschikbaarheid en prijs

De Leica Summicron-M 28 f/2 ASPH. is verkrijgbaar voor een verkoopprijs van € 4.950,00 inclusief btw.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: