Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Classroom in a Book: Photoshop 2022

Fotoboek: Classroom in a Book: Photoshop 2022

Adobe Photoshop biedt professionelle beeldbewerkingsfuncties die zijn verbeterd door machine learning en cloudintegratie. Het ondersteunt een breed scala aan workflows en zorgt ervoor dat afbeeldingen gemakkelijk bewerkt kunnen worden.

In dit boek Photoshop 2022 leer je hoe je digitale beelden corrigeert en verbetert. Verwijder naadloos achtergronden en repareer afbeeldingen met inhoudsgevoelige gereedschappen. Ontdek geavanceerde filters of selecteer onderwerpen met complexe omtrekken, zoals haar, snel en precies. Ontwerp samengestelde afbeeldingen, bijvoorbeeld met luchtvervanging.

Creëer geavanceerde typografie. Bewerk video, inclusief overgangen en bewegingseffecten. Automatiseer taken met handelingen. Sla op als Photoshop-clouddocument voor eenvoudige bewerking op desktop en mobiele apparaten. Exporteer beelden voor het web, mobiele apparatuur en drukwerk.

Photoshop bevat gereedschappen als Camera Raw om een de beste kwaliteit uit een RAW afbeelding te halen, en Adobe Bridge om bestanden te bekijken en te ordenen. Dit officiële handboek bevat vijftien lessen met talloze tips en technieken waarmee Photoshop beter beheersbaar wordt. Het boek kan van begin tot eind gelezen worden, of per les geraadpleegd worden. Iedere les wordt afgesloten met herhalingsvragen over de behandelde stof.

In deze editie worden de nieuwe functies van Photoshop besproken, zoals het verbeterde gereedschap Snelle selectie, de verbeterde werkruimte Selecteren en maskeren, bijgewerkte Neural filters en betere besturingselementen voor kenmerken van vectorobjecten zoals afgeronde hoeken.

Classroom in a Book® is een serie van hands-on trainingsboeken voor Adobesoftware. Het biedt een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts.

Dit officiële Nederlandstalige lesmateriaal van Adobe wordt gebruikt door de bekendste trainers en opleidingscentra in Nederland en België.

Bij de aanschaf van dit boek behoren ook de nodige extra's. Volg de instructies in de inleiding en het voorwerk om toegang te krijgen tot:

  • downloadbare lesbestanden, waarmee je projecten in dit boek kunt uitvoeren;
  • de webversie van dit boek, zodat het boek ook online te lezen is en de tekst volledig doorzoekbaar

Bij dit boek heb je Adobe Photoshop (2022-release), voor Windows of macOS nodig. (De software is niet bij dit boek inbegrepen.)

Classroom in a Book: Photoshop 2022 - Conrad Chavez & Andrew Faulkner
Pagina's: 416
Prijs: € 54,99
Uitgever: Van Duuren Media
ISBN: 9789463562591

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: