Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Focus op Fotografie: Portretfotografie

Focus op Fotografie: Portretfotografie - door Ferry Knijn

Van (eerste) thuisstudio tot op locatie

Portretfotografie is geweldig om te doen. Het is misschien ook wel een van de meest populaire vormen van fotografie. En bijna iedereen begint op dezelfde manier: in de thuisstudio of op locatie, met minimale middelen. In dit boek vind je alle informatie die je nodig hebt om met minimale middelen, maar maximale kennis het meeste uit je thuis- of eerste studio te halen. Maar ook als je op locatie fotografeert is dit boek een bron van waardevolle en praktische informatie.

Aan de orde komen het juiste gebruik van camera en lichtapparatuur, de technische elementen, lichtrecepten, poseren en nabewerking. Het boek is gelardeerd met veel voorbeelden en afbeeldingen van lichtopstellingen. Dit alles geserveerd op een no-nonsense en begrijpelijke manier, op een luchtig bedje van humor met een vleugje sarcasme, want er wordt al moeilijk genoeg gedaan in de (fotografie)wereld.

Fotoboek: Focus op Fotografie: Portretfotografie - door Ferry Knijn, isbn 9789463561938

Sommige personen zullen heel open voor de camera staan en anderen zullen hun onzekerheid verhullen in arrogantie. Hier mee om kunnen gaan is van groot belang voor elke portretfotograaf.

Handig om te weten: na registratie van het boek krijg je o.a. gratis toegang tot de webversie.

Ferry Knijn is een visual content creator, oftewel portret- en reportagefotograaf, documentairemaker en YouTuber. In 2011 is hij begonnen met het fotograferen van artiesten en het maken van korte videodocumentaires. Nu werkt hij voor artiesten, bedrijven, bladen, omroepen en ngo’s. Veel bekende en onbekende personen hebben voor zijn lens gestaan.

Naast zijn reguliere werkt geeft hij ook regelmatig workshops en online trainingen. Dit doet hij op zijn eigen luchtige en directe manier, want fotografie is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe het moet!

Bekijk ook fotografie van Ferry Knijn op Fotogalerie.nl

Focus op Fotografie: Portretfotografie - Ferry Knijn
Pagina’s: 224
Prijs: € 39,99
Uitgever: Van Duuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: