Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Billingham camera tassen

Billingham cameratassen

Billingham biedt een breed scala aan cameratassen, die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Deze tassen zijn gemaakt van een 3-laags canvas of FibreNyte materiaal, met een tussenlaag van butylrubber om de stof waterdicht te maken. Ze bevatten tot honderdvijftig individuele componenten, waaronder topnerfleer en massief messing.

Om te vieren dat Billingham vijftig jaar in Engeland produceert, introduceren ze een gloednieuwe, strikt gelimiteerde kleurencombinatie van hun populairste tassenassortiment: zwart canvas/zwart leer/rode stiksels.

Billingham Hadley, limited edition

De tassen zijn met de hand gemaakt van eersteklas drielaagse waterdichte stof met een kern van 'StormBlock' butylrubber. Deze tassen beloven een leven lang waterdicht te blijven zonder dat ze tussentijds opnieuw waterdicht gemaakt hoeven te worden.

Billingham cameratassen zijn een wereldwijd fenomeen, te zien in films, omarmd door filmploegen en geassocieerd met iconische cameramerken.

Billingham begon oorspronkelijk met het maken van tassen voor vissen en jagen, maar ontdekte dat hun tassen populair werden onder fotografen in New York, wat leidde tot hun focus op cameratassen. Hun eerste cameratas, de System 1, is nu bekend als de 550 en wordt nog steeds geproduceerd.

De tassen van Billingham hebben functies zoals riemlussen, de mogelijkheid om crossbody te dragen, compatibiliteit met optionele eindzakken, bagagetrolleyriemen, snelopenende systemen, en verwijderbare gewatteerde inlegstukken.

Billingham mini Eventer, limited edition

Ze bieden ook accessoires zoals schouderpads, bagagelabels, verschillende eindzakken, statiefbanden en verdelers om de tassen aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Een paar populaire modellen zijn:

Hadley Series: omvat verschillende maten, zoals de Hadley Digital, Hadley Small Pro, en Hadley Pro 2020. Deze tassen zijn ontworpen om DSLR's, meetzoekers en spiegelloze camera's te beschermen. Sommige modellen hebben ook een gewatteerd laptopgedeelte. Prijzen variëren.

5 Series, 7 Series, en 550: deze reeksen bieden verschillende opties qua grootte en functies, geschikt voor verschillende apparatuur en accessoires.

Eventer, Galbin, S Series, Specialist, en Stowaway: andere reeksen die Billingham aanbiedt, elk met unieke kenmerken en ontwerpen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: