Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Canon Speedlite 470EX-AI flitser en EOS M50 systeemcamera

2 Canon EOS M50 systeemcamera's bij trap in openbare ruimte

Portretfoto's met professioneel flitslicht? Canon maakt het makkelijk voor je.

Geavanceerde technologie in je handen én eenvoudig professionele foto's maken? Met de Speedlite 470EX-AI flitser en de EOS M50 systeemcamera maakt Canon het omgaan met geavanceerde apparatuur voor iedereen toegankelijk. Én leuk!

Canon Speedlite 470EX-AI flitser

De Canon Speedlite 470EX-AI flitser is een krachtige reportageflitser met een unieke gemotoriseerde flitskop. Deze functie helpt je met het bepalen van de beste belichting van je onderwerp. Ideaal voor het maken van portretfoto's.

In de halfautomatische stand laat je de flitser jouw gewenste flitshoek onthouden. Als je wisselt tussen landschapspositie en portretstand draait de flitser automatisch naar dezelfde flitshoek. Hierdoor ben je veel flexibeler in je werkzaamheden. 

De Canon 470EX-AI laat je al het werk doen in de volautomatische stand. Hierbij flitst de flitser recht naar voren en naar boven om de juistebelichting en stand van de flitskop te bepalen.

 

Je hebt een krachtige flitser in handen gezien het richtgetal van 47 bij ISO 100 op een meter afstand. De kop draai je 360 graden horizontaal en kantel je 120 graden verticaal. De 470EX-AI, die op 4 AA-batterijen werkt, is voorzien van een helder verlicht LCD-scherm.

Canon EOS M50 systeemcamera heeft een strak design en biedt je alle mogelijkhedenen inspiratie voor het vastleggen van al je gedenkwaardige momenten. Geavanceerde technologieën zoals 4K-video, een 24.1 megapixel sensor van DSLR-formaat, wifi, NFC en bluetooth helpen je hierbij.

Om je creatieve vaardigheden te verbeteren beschikt de M50 over een Creative Assist-functie waarmee je instellingen doorloopt en ziet hoe deze je opnames beïnvloeden. De hoge resolutie OLED zoeker helpt bij het nauwkeurig bepalen van compositie. Vloggers zullen blij zijn met het 180 graden kantelbare LCD touchscreen met intuïtieve bediening en touch-focus.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: