Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Alles over fotograferen in het bos

De herfst is uitermate geschikt om in het bos te gaan fotograferen. Door het aanwezige licht, de herfstbladeren en de paddenstoelen ontstaat er een ideale situatie voor het maken van mooi beelden. Denk hierbij aan zonneharpen of de ochtendnevel in de bossen. Wij helpen je graag met het maken van deze beelden aan de hand van tips & tricks.

Mooi herfstbos

Leer alles over het fotograferen van paddenstoelen, zowel voor de beginner als de expert. Fotografen Bob Daalder en Johan van der Wielen nemen je mee in de wereld van paddenstoelenfotografie. Naast tips laten zij ook nieuwe perspectieven zien waarin je paddenstoelen kunt vastleggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘s nachts met een flitser en een plantenspuit. Johan van der Wielen vertelt je er alles over.

Welke bossen lenen zich nu het beste voor het maken van mooie beelden en wandelingen. Wij hebben de 13 mooiste bossen van Nederland op een rijtje gezet. Kijk snel of er ook eentje bij jou in de buurt is. Natuurlijk zijn er nog zat mooie bossen die niet vermeld staan in deze lijst waar je ook prachtige beelden kunt maken.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: