Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Zhiyun Smooth 5S AI Gimbal

Zhiyun Smooth 5S AI Gimbal

De Zhiyun Smooth 5S AI smartphone gimbal brengt geavanceerde AI-trackingtechnologie die zorgt voor uitzonderlijke stabilisatie en eenvoudige bediening. Hiermee kunnen gebruikers moeiteloos vloeiende filmopnamen van professionele kwaliteit maken met hun smartphone.

De Smooth 5S AI van Zhiyun benut slimme algoritmen om het onderwerp nauwkeurig en precies te volgen. Deze geavanceerde technologie past de gimbal continu aan de bewegingen van het onderwerp aan, wat resulteert in consistent scherpe en heldere opnamen. Hierdoor kunnen gebruikers zonder moeite video's van professionele kwaliteit maken, altijd scherp en stabiel.

De Zhiyun AI-tracker, standaard meegeleverd bij de Combo en Pro set, heeft een magnetische bevestiging waarmee het snel gedraaid kan worden om de voor- of achtercamera van een smartphone te bedienen. Met de intuïtieve gebarenbesturing kunnen gebruikers eenvoudig trackingfuncties bedienen.

De tracker maakt eenvoudige handbewegingen mogelijk om opnames te starten en te stoppen via ZHIYUN's ZY Cami App, of door rechtstreeks de camera van de smartphone te bedienen, evenals het regelen van aangepaste uitkadering en tracking. Dit maakt het gemakkelijk om solo video-opnames over lange afstanden te maken en helpt gebruikers om momenten vast te leggen die ze anders zouden missen.

Functies

Orthogonale 3-assen structuur
Zhiyun's klassieke 3-assige structuur biedt echte 360° rotatie en meeslepende visuele effecten zoals "Vortex Mode". Dit resulteert in vloeiende en stabiele opnamen, ideaal voor zowel actie als rustige scènes. Waar traditionele gimbals tekortschieten, levert de Zhiyun maximale flexibiliteit en dramatische professionele effecten.

Alles-in-één bedieningspaneel
De Smooth 5S AI biedt eenvoudig toegankelijke, aanraakgevoelige knoppen voor professionele parameteraanpassingen. Met fysieke bedieningselementen zoals knoppen, draaiknoppen, en joysticks kunnen gebruikers snel de juiste instellingen kiezen zonder de actie uit het oog te verliezen.

Stijlvol, praktisch, stevige materialen
Het combineert een slank ontwerp met getextureerd doorschijnend materiaal en een siliconen gecoat handvat voor verbeterde grip en comfort. Dit zorgt voor zowel esthetische aantrekkingskracht als ergonomische functionaliteit.

Geïntegreerde invullichten
Een krachtig ingebouwd invullicht van 680 lux. Met twee extra magnetische lampjes kan dit oplopen tot 2040 lux, vergelijkbaar met professionele invullichten, voor een duidelijke en gevoelige belichting, waardoor elk detail scherp kan worden vastgelegd.

StaCam & ZY Cami Apps
De Apps voorzien in verschillende gebruikersbehoeften. Met ZY Cami kan elke gebruiker snel aan de slag, met handige en efficiënte videografie via een reeks slimme opnamefuncties.

Prijzen en beschikbaarheid

Naast de standaard set zijn er ook een speciale Combo en Pro set verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs inclusief btw voor de Smooth 5S AI STD bedraagt €189,99, de Smooth 5S AI Combo €239,99 en de Smooth 5S AI Pro €269,99.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: