Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

TreeRoot Quick Lock Travel Tripod

TreeRoot Quick Lock Travel Tripod

Falcam's nieuwste ontwikkeling, de Falcam TreeRoot Quick Lock Travel Tripod (R141K-320P), biedt innovatie voor reisfotografie-apparatuur met zijn draagbaarheid, stabiliteit en veelzijdigheid.

Het TreeRoot-statief, gemaakt van sterk carbonvezel en een aluminiumlegering, is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel professionele fotografen als enthousiaste fotografieliefhebbers.

Het TreeRoot Quick Lock Travel statief heeft een Reuleaux Triangle buisontwerp dat zorgt voor stijfheid en stabiliteit terwijl het licht blijft. Dankzij de compacte vorm en het quick-lock mechanisme is het statief ideaal voor reizende fotografen, omdat het snel op te zetten en op te bergen is.

Een belangrijk kenmerk is de quick release middenzuil, die zonder gereedschap verwijderd kan worden, waardoor lage hoek opnamen eenvoudig te maken zijn. Samen met de adaptieve limiet kolom en het ontwerp met sleuven biedt dit statief nauwkeurige controle over composities, zelfs in moeilijke omstandigheden.

De TreeRoot kop is compatibel met Falcam F38, wat zorgt voor een naadloze integratie met de meeste Arca-Swiss snelkoppelingsplaten en biedt een veilig en snel montagesysteem voor je camera. De kop kan 360 graden draaien en heeft dubbele draaistanden, waardoor zowel horizontale als verticale opnamen mogelijk zijn.

Elke vergrendelingsknop geeft voelbare en hoorbare feedback, wat precieze controle over het balhoofd mogelijk maakt, zelfs bij weinig licht.

Het TreeRoot-statief heeft verschillende uitbreidingsinterfaces, zoals de F22 snelkoppelingsinterface, een 1/4" Arri-uitbreidingsdraadgat en een draagriemgat, wat het aanpassen aan verschillende opnamebehoeften mogelijk maakt. Het statief bevat ook een multifunctionele haak voor het ophangen van accessoires of gereedschap.

Met een maximale hoogte van 1,55 meter (met de middenzuil uitgeschoven) en een minimale hoogte van 168 mm, biedt het statief veelzijdigheid voor diverse opnamescenario's.

Dankzij de stabiliteit en flexibiliteit, gegarandeerd door de vierdelige pootverlenging en het drieniveau-instelbare poothoeksysteem, is het geschikt voor verschillende fotografische toepassingen.

Beschikbaarheid en prijs

De Falcam TreeRoot Quick Lock Travel Tripod (R141K-320P) zal binnenkort verkrijgbaar zijn voor een adviesverkoopprijs van € 599,99 inclusief btw.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: