Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Zhiyun Fiveray M20 & M20C professionele mini LED lampen

Zhiyun Fiveray M20 & M20C professionele mini LED lampen

De nieuwe Zhiyun Fiveray M20 en M20C lampen zijn klein en handig en combineren professionele functionaliteit met moeiteloze bediening in een compact ontwerp. Ze voorzien filmmakers en fotografen van krachtig licht voor diverse toepassingen en scenario's.

Met een uitgangsvermogen van 20 W, een batterijcapaciteit van 4500 mAh en een werkingsduur van 40 minuten bieden de compacte lampen krachtig licht bij een laag gewicht.

Ultrabreed high-fidelity kleurbereik en draadloze mesh controle mogelijkheden

De Fiveray M20 heeft dus een kleurtemperatuur van 2700K tot 6500K en een kleurweergave-index van 95+, waardoor hij ideaal is voor toepassingen die natuurlijk en nauwkeurig wit licht vereisen. Deze nauwkeurige witbalansregeling zorgt voor aantrekkelijke, levensechte beelden in elke verlichtingsomgeving.

De Fiveray M20C heeft extra RGB LED's, waardoor hij ideaal is voor toepassingen die een nog breder kleurtemperatuurbereik vereisen van 2500K tot 10000K, meer kleurregeling en een nog betere CRI van 94+.

Deze laatste maakt ook draadloze verlichtingsbediening mogelijk via Zhiyun's mobiele app, bevat extra verlichtingseffecten en Bluetooth mesh mogelijkheid, waardoor het mogelijk is om meerdere lampen te synchroniseren om zo grotere ruimtes te verlichten of voor innovatieve effecten.

Gebruikers kunnen meerdere verlichtingseenheden stapelen voor een grote helderheid, of ze moeiteloos synchroniseren via de app voor een gemakkelijke bediening op afstand. Deze lampjes van Zhiyun zijn klein, maar hebben enorm veel mogelijkheden.

Overige eigenschappen

• Krachtig 20 W vermogen en 40 minuten gebruikstijd
• Weegt niet meer dan een mobiele telefoon
• Inclusief verlengbeugel en cold shoe
• Combo-pakket bevat veelzijdige accessoires voor het vormgeven van licht

Beide producten zijn verkrijgbaar in twee versies: het standaardpakket en het COMBO-pakket. De standaardversie bevat al het essentiële. De COMBO-versie bevat extra accessoires zoals een diffuser, "barn doors", een grid en een opbergtas.

Met de dubbelzijdige uitbreidingsbeugel en flitsschoen die in alle pakketten worden meegeleverd, kan de gebruiker afzonderlijke accessoires bevestigen of combinaties maken voor diffuus, gefocust of creatief licht.

Prijzen en beschikbaarheid

Om de introductie van de FIVERAY M20-serie te vieren, is er speciale Black Friday aanbieding die geldig is van 10 tot 30 november 2023. Tijdens deze beperkte periode gelden de volgende kortingsprijzen:

Zhiyun Fiveray M20: € 79 (normale prijs € 89), Zhiyun Fiveray M20 COMBO: € 109 (normale prijs € 119), Zhiyun Fiveray  M20C: € 129 (normale prijs € 139) en Zhiyun Fiveray M20C COMBO: € 159 (normale prijs € 169).

Bron: Transcontinenta

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: