Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Leica SL2-S Reporter voor foto- en videojournalistiek

Leica SL2-S Reporter voor foto- en videojournalistiek

De Leica SL2-S Reporter heeft als nieuw lid van de 'Reporter Design Serie' (de Leica M10-P, Leica Q2 en de Leica Q2 Monochrom) een robuust design en voldoet aan de hoge eisen van de verschillende omstandigheden waarin professionele foto- en videografen opereren.

Met het onopvallende voorkomen is deze camera een betrouwbaar precisie gereedschap voor foto- en videografie. De intuïtieve bediening zorgt ervoor dat er volledig op het moment gefocust kan worden.

De Leica SL2-S Reporter is robuust door zijn volledig metalen behuizing, de bijzonder krasbestendige lak in donkergroen en een coating van aramidevezels. Hierdoor kan deze systeemcamera met gemak tegen hoge temperaturen, schokken, stof en spatwater en biedt hij ook natuur- en outdoorfotografen, net als fotojournalisten, bijzonder veel mogelijkheden.

De resistente synthetische aramide vezel wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor de productie van beschermende uitrusting. Met zijn kenmerkende patroon van dicht met elkaar verweven vezels zorgt het speciale pantser niet alleen voor een buitengewoon uiterlijk, maar ook voor een stevige grip. Dit geeft nog meer veiligheid en stabiliteit bij het fotograferen en filmen.

Wat betreft de technische kenmerken komt deze Reporter editie volledig overeen met de reguliere Leica SL2-S camera.

Prijs en beschikbaarheid

De Leica SL2-S Reporter zal vanaf 3 november exclusief verkrijgbaar zijn bij de Leica Store Amsterdam en de Leica Store Lisse voor een adviesverkoopprijs
van € 5.290,00 inclusief btw.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: