Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Peak Design Reistassen Promotie: gratis HP Sprocket

Peak Design Reistassen Promotie

Peak Design is bekend bij iedereen om hun beroemde en enorm populaire straps en clips. Niet alleen deze, maar hun Everyday-rugzakken en Messenger-tassen vinden dagelijks wereldwijd hun toepassing, ook in de fotografie.

Met de aanstaande zomervakantie voor de deur is het fijn om te weten dat Peak Design ook een reeks nuttige rugzakken, tassen en duffels aanbiedt voor reisdoeleinden en reisfotografie.

Koop je tot en met 15 augustus 2023 een van de geselecteerde Peak Design reistassen, dan kun je daarna gratis een HP Sprocket draadloze instant fotoprinter claimen ter waarde van maar liefst € 99,99!

De actie geldt bij aankoop van een van deze tassen:

Travel Backpack 45L black & sage
Travel Backpack 30L black, sage & midnight
Travel Duffelpack 65L black & sage
Travel Duffel 65L black & sage
Travel Duffel 35L black & sage
Everyday Backpack 30L black, charcoal & midnight
Everyday Backpack 20L Zip black, ash & midnight

HP Sprocket Instant Printer

De HP Sprocket is een compacte, draagbare printer voor smartphones, waarmee je direct je meest indrukwekkende, grappige of bizarre foto's van je mobiel of tablet kunt printen. Met deze fotoprinter verander in een handomdraai leuke momenten in tastbare herinneringen. Bovendien kun je foto's direct vanaf je Instagram, Facebook of Google foto's afdrukken.

Bijzonder aan de HP Sprocket is dat het een een thermische printer is die afdrukt op hoogwaardig Zero Ink (ZINK) fotopapier, hierdoor hoef je nooit meer inkt of lint te vervangen. Het glanzend en zelfklevend fotopapier heeft kleurlagen voor een praktische bestendigheid tegen water, vlekken en scheuren. Trek gewoon de achterkant van de foto er af en plak deze daarna waar je maar wilt... (scrapbook, laptop, koelkast, fotoalbum, kaart of een creatief project).

Op de website van Transcontinenta lees je waarom HP Sprocket de beste smartphone printer is.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: