Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Nederlandse fotograaf genomineerd voor SWPA 2023

Riverland door Marjolein Martinot - genomineerd voor Professional Competition Sony World Photography Awards 2023

De Nederlandse fotograaf Marjolein Martinot is genomineerd voor de Professional Competition Sony World Photography Awards 2023. Zij maakt nu kans op de grootse titel Photographer of the Year 2023. De algehele winnaar van de prestigieuze wedstrijd wordt namelijk gekozen uit de professionele finalisten.

Meer dan 415.000 foto's uit meer dan tweehonderd landen en gebieden werden ingezonden voor de wedstrijd van 2023 en meer dan 180.000 fotografen namen deel aan de Professional Competitie - het hoogste aantal inzendingen ooit.

foto: © Marjolein Martinot, Netherlands, Finalist, Professional competition, Portfolio, Sony World Photography Awards 2023 - Boys in Trees, Summer 2020, Indre, France

Marjolein Martinot stuurde verschillende series van foto's in voor de categorie Portfolio, waaronder Riverland, een analoog fotografieproject dat zij in 2020 is gestart.

De serie Riverland toont verschillende taferelen – portretten, stillevens en landschappen – genomen in en rond de rivieren en waterwegen van Zuid-Frankrijk. Met deze serie wil zij laten zien hoe een kronkelende rivier een echo kan zijn van de voortdurende en onverwachte koers van het leven.

foto: © Marjolein Martinot, Netherlands, Finalist, Professional competition, Portfolio, Sony World Photography Awards 2023 - After a Swim, 2021

De uiteindelijke winnaars in de Student, Youth, Open en Professional wedstrijd van de Sony World Photography Awards 2023 worden op 13 april 2023 bekendgemaakt.

Van 14 april tot 1 mei 2023 wordt een selectie van foto's van finalisten en geselecteerde fotografen tentoongesteld als onderdeel van de Sony World Photography Awards in Somerset House.

Meer informatie op www.worldphoto.org.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: