Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Winnaars Fotowedstrijd Duo's in Beeld

Winnaars Fotowedstrijd Duo's in Beeld 2023 van Fotografie.nl

De winnaars van de fotowedstrijd Duo's in Beeld zijn bekend. De eerste prijs is voor Mariëtte Aernoudts. Zij ontvangt een Forex wanddecoratie van Fotofabriek.nl.

De winnende foto van Mariëtte Aernoudts is een prachtige composite van twee zussen met gesloten ogen: "Deze twee zusjes zijn heel close en het bij elkaar zijn geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Ze weten dat ze op elkaar kunnen vertrouwen, ongeacht wat er gebeurt."

Redactie: "Dit meesterwerk is een dromerige samensmelting van twee zussen, verzonken in de rust van gesloten ogen. Een beeld dat zweeft tussen de zachtheid van een momentopname en diepe echo's van een onuitgesproken verhaal."

foto: © Mariëtte Aernoudts

In totaal werden er voor deze wedstrijd 59 foto's ingezonden en is er 161 keer door het publiek gestemd.

Een selectie van de redactie kun je bekijken bij de galerie van de Fotowedstrijd Duo's in Beeld.

De tweede prijs, een indringende foto van twee zusjes met geopende ogen, werd gewonnen door Eefke Peeters: "Ik ben sinds kort weer gaan fotograferen. Hoe kan het ook anders met zulke mooie dochters? De zussen Ella en Sira hebben veel gelijkenissen, maar minstens zoveel verschillen."

foto: © Eefke Peeters

Redactie: "Dit is een foto die de aandacht opeist, twee zusjes, hun ogen wijd open als vensters naar onbekende gedachten. Het is een beeld dat spreekt van onuitgesproken vragen en verhalen, gevangen in de helderheid van hun blik."

Top 5

1. Mariëtte Aernoudts
2. Eefke Peeters
3. Susanne Middelberg
4. Kim Visser
5. Henk Langerak

Voor de tweede en derde prijs zijn mooie boeken van VanDuuren Media en een Samsung SD-kaart beschikbaar gesteld.

foto: © Susanne Middelberg

Onder onze lezers bevinden zich veel inspirerende fotografische talenten die naamsbekendheid verdienen... Binnenkort starten we met een nieuwe fotowedstrijd dus blijf ons volgen via nieuwsbrief en social media !!

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: