Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Winnaar Fotowedstrijd LENTE

Winnaars Fotowedstrijd LENTE 2021 van Fotografie.nl

Amateur fotograaf Raymond Widawski is de publiekswinnaar van de fotowedstrijd LENTE op Fotografie.nl. Hij ontvangt een Forex wanddecoratie van Fotofabriek.nl t.w.v. € 55,00 plus een tegoedbon van € 25,00 van de Fotokadoshop van Fotografie.nl als prijs voor het insturen van de foto van de rode eekhoorn die aan een vers groen blaadje likt.

Raymond Widawski: "Ik ken een plek in het Zoniënwoud waar rode eekhoorns zijn. Ik ga er vrij vaak heen, omdat het niet ver van mijn huis is met de auto. Voor deze foto, zag ik dit  eekhoorntje bij een boom aan de planten likken, ik naderde, er was weinig ruimte omdat er achter mij verschillende boomstammen lagen. Ik had alleen mijn Olympus 300mm (equivalent 24/36 : 600 mm) op mijn Olympus EM1 MarkII. Het was erg dichtbij, ik kon niet het hele dier zien. Ik had geen afstand en als ik me verplaatste was het dier verborgen door de boomstammen. Ik knielde neer, richtte op het hoofd en nam een paar foto's."

foto door fotograaf Raymond Widawski - eekhoorn likt aan groen blaadje en houdt takje met pootjes vast
foto: © Raymond Widawski - Rode eekhoorn

In totaal werden er voor deze wedstrijd 184 foto's door de redactie goedgekeurd en is er 783 keer door het publiek gestemd.

Een selectie van de beste foto's die ingezonden zijn kun je bekijken bij Fotowedstrijd LENTE.

Onder onze lezers bevinden zich veel inspirerende fotografische talenten die naamsbekendheid verdienen... Binnenkort starten we met een nieuwe fotowedstrijd dus blijf ons volgen via nieuwsbrief en social media !!

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: