Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Lees dit als je topfoto's van plekken wilt maken

pagina uit het boek Lees dit als je topfoto's van plekken wilt maken van Henry Carroll

Fotografie is ineens populair. Per minuut worden meer dan 200.000 foto’s op internet gezet. Dat maakt het steeds lastiger om met je camera of smartphone een onderscheidende foto te maken. Samen met dit nieuwe boek in de bestsellersreeks 'Lees dit als je topfoto's wilt maken' maak je écht mooie foto's.

Het biedt een jargonvrije inleiding op alle aspecten van het fotograferen van plekken; van landschappen tot interieurs, stadsbeelden en architectuur.

Het maakt niet uit welke camera je hebt, waar je interesses liggen of wat je niveau is. Deze toegankelijke gids toont je alle essentiele technieken, staat vol praktische tips en bevat ook tal van iconische foto's van topfotografen. Deze zullen je inspireren prachtige foto's te maken van de plekken die het belangrijkst voor je zijn.

pagina uit het boek Lees dit als je topfoto's van plekken wilt maken van Henry Carroll

Met foto's van 50 topfotografen onder wie: Ansel Adams, Bernd en Hilla Becher, Rut Blees Luxemburg, Brassaï, Lee Friedlander, Dorothea Lange, Martin Parr en Alec Soth.

Lees ook Photographers on Photography van Henry Carroll.

Lees dit als je topfoto's van plekken wilt maken - Henry Carroll
Pagina's: 128
Prijs: € 14,95
Uitgever: Uitgeverij Thoth
ISBN: 9789068687255

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: