Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Eerste Hulp Bij Fotograferen

Zijn de foto’s van je (klein)kinderen niet scherp? Mislukken de foto’s die je in donkere situaties maakt? Is je foto te donker geworden? Met het boek Eerste Hulp Bij Fotograferen maak jij voortaan een mooie foto in iedere situatie.

Niets is vervelender dan hét moment missen of het moment vastleggen met de verkeerde instellingen waardoor de foto alsnog mislukt. Met dit praktische fotografieboek maak jij voortaan goede foto’s in iedere situatie.

Eerste Hulp Bij Fotograferen (educatief fotografieboek) - Mark de Rooij, isbn 8719324545990

Per onderwerp wordt advies gegeven over de instellingen en het behandelen van mogelijke problemen waar je tegenaan kunt lopen.

Mark de Rooij geeft in dit boek direct de oplossing voor mogelijke problemen.

Wil jij mooiere foto’s maken en zelfverzekerder worden over de juiste instellingen in de meest uiteenlopende situatie? Dan is dit boek echt iets voor jou.

Eerste Hulp Bij Fotograferen (educatief fotografieboek) - Mark de Rooij, isbn 8719324545990

Over de auteur

Mark de Rooij is stadsfotograaf en heeft al veel locaties over de hele wereld gefotografeerd. Als autodidact maakte hij in het verleden alle mogelijke fouten die je kunt maken. Dat heeft hem uiteindelijk geholpen bij het geven van fotografie cursussen.

Problemen waar cursisten tegenaan lopen heeft hij zelf ook meegemaakt. Hierdoor weet hij zich goed in de cursist te verplaatsen en er een doelgerichte oplossing voor te geven. Met die insteek is ook dit boek geschreven. Zelfs zonder enige ervaring kan je aan de hand van dit boek beginnen met fotografie.

Eerste Hulp Bij Fotograferen (educatief fotografieboek) - Mark de Rooij
Pagina’s: 140
Prijs: € 32,50

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: