Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Afstudeerwerk studenten Fotoacademie 2023

Studenten van de Fotoacademie presenteren hun creaties in Loods 6

Het afstudeerwerk van nieuw fotografietalent wordt tentoongesteld. Ruim dertig studenten van de Fotoacademie Amsterdam presenteren hun creaties in Loods 6.

Deze veelzijdige expositie, die plaatsvindt tijdens het Pinksterweekend in Amsterdam, omvat een breed scala aan fotografische stijlen en technieken. Bezoekers kunnen autonome en documentaire fotografie bewonderen, evenals fotokunst die aan de muur hangt en innovatieve video-installaties.

foto: © Michelle Blancke

De diversiteit van de tentoongestelde werken laat een rijkdom aan talent en creativiteit bij de afstuderende studenten van de Fotoacademie zien.

Ruud de Jong, artistiek leider en docent aan de academie: “De studenten zijn nu bezig met de laatste loodjes voor het afstuderen. Voor hen betekent het behalen van het examen de start van een carrière als professioneel beeldmaker. De expositie heeft dan ook als titel Emergo wat Latijn is voor ‘tevoorschijn komen’. En met zoveel fotografietalent in één ruimte, nodig ik iedereen uit een kijkje te komen nemen.”

© Monique_Belier - Where the spirit meets the bone

Op 24 mei 2023 studeren de 33 studenten van de Fotoacademie in Amsterdam af. Alle afstudeerwerken worden vervolgens onthuld tijdens de afstudeerexpositie, van 25 t/m 28 mei in Loods 6 in Amsterdam.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: