Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 voor Nikon Z

Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 voor Nikon Z camera's

De Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (model A063z), een lichtsterk standaard zoomobjectief combineert compactheid en gebruiksgemak met hoge optische prestaties en is geschikt voor de nieuwste Nikon Z camera's met hoge resolutie.

De autofocus wordt aangedreven door Tamron's VXD lineair scherpstelmechanisme, wat zorgt voor een snelle, precieze en stille werking.

Dit objectief blinkt ook uit in close-up fotografie, met een minimale scherpstelafstand van slechts 18 centimeter in de groothoekstand en een maximale vergrotingsverhouding van 1:2,7, wat bijna halve ware grootte is.

Het ontwerp focust op gebruiksgemak, met een duurzame coating op de behuizing ter voorkoming van krassen en een rubberen scherpstelring voor een comfortabele en stevige grip.

Tamron, pionier in de categorie van compacte lichtsterke standaard zoomobjectieven voor mirrorless camera's, maakt de 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 nu dus beschikbaar voor de steeds verder groeiende groep enthousiaste full-frame Nikon Z camera gebruikers.

Het vierde objectief met Nikon Z-vatting

In 2022 introduceerde Tamron met de 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD, het eerste objectief voor full-frame Nikon Z camera’s. Deze telezoom werd ontworpen voor fotografen van elk niveau, en maakte hoogwaardige tele- en close-up opnamen mogelijk.

De komst van de professionele en zeer lichtsterke Tamron 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD in de zomer van 2023, werd door vele Nikon Z fotografen erg gewaardeerd. Dit objectief biedt hoge lichtsterkte en beeldkwaliteit voor dit zeer praktische zoombereik.

Voor natuur- en vogelfotografen werd eind 2023 de compacte en lichte Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD super telezoom gelanceerd.

De Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 is de op meerdere punten verbeterde versie, van de EISA-Award winnende 28-75mm F/2.8 Di III RXD (Model A036) voor Sony E-mount.

Beschikbaarheid en prijs

De Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (model A063z) met Nikon Z-vatting heeft een adviesverkoopprijs inclusief btw van € 949,00.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: