Paparazzofotograaf Edwin Smulders

 Edwin Smulders | Amsterdam 5 mei 2004, Brad Pitt bij opnames Ocean 12
foto: Edwin Smulders | Amsterdam 5 mei 2004, Brad Pitt bij opnames Ocean 12

'Pfff… moeilijk. Máxima en Willem-Alexander qua impact. Maar ik denk ook aan een foto van Brad Pitt. Die was in Amsterdam voor de opnames van Ocean’s Twelve. 

Het is een echte paparazzo-foto

De set was helemaal afgegrendeld, maar met een flinke 600-millimeter lens kon ik foto’s schieten van Brad die even een sigaretje aan de gracht staat te roken. Hij staat er een beetje à la James Dean op. Als ik de tijd had gehad en hij had gezegd maak nou eens een mooie foto van mij, was het me niet zo gelukt. Het is een echte paparazzo-foto, maar eigenlijk is hij er ook weer te mooi voor.'

  • Naam: Edwin Smulders (1968)
  • Woonplaats: Eindhoven
  • Portfolio: Privé
  • info: fotosmulders.nl

Bijdrage: Erick van Zijl

Bestel dit boek