Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Paparazzofotograaf Edwin Smulders

 Edwin Smulders | Amsterdam 5 mei 2004, Brad Pitt bij opnames Ocean 12
foto: Edwin Smulders | Amsterdam 5 mei 2004, Brad Pitt bij opnames Ocean 12

'Pfff… moeilijk. Máxima en Willem-Alexander qua impact. Maar ik denk ook aan een foto van Brad Pitt. Die was in Amsterdam voor de opnames van Ocean’s Twelve. 

Het is een echte paparazzo-foto

De set was helemaal afgegrendeld, maar met een flinke 600-millimeter lens kon ik foto’s schieten van Brad die even een sigaretje aan de gracht staat te roken. Hij staat er een beetje à la James Dean op. Als ik de tijd had gehad en hij had gezegd maak nou eens een mooie foto van mij, was het me niet zo gelukt. Het is een echte paparazzo-foto, maar eigenlijk is hij er ook weer te mooi voor.'

  • Naam: Edwin Smulders (1968)
  • Woonplaats: Eindhoven
  • Portfolio: Privé
  • info: fotosmulders.nl

Bijdrage: Erick van Zijl

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: