Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Handboek Canon EOS

Veel verschillende EOS-camera's hebben dezelfde functionaliteit. Zo werken lichtmeting, scherpstelling en witbalans op elke EOS al jarenlang nagenoeg hetzelfde. Ook beschikt bijna elke camera over Beeldstijlen, Live view en RAW en komen er steeds meer modellen op de markt met video en draadloze functies. Dit Handboek Canon EOS is daarom geen alomvattende handleiding maar een naslagwerk van model-onafhankelijke zaken. 

Handboek Canon EOS van Pieter Dhaeze

In dit Handboek Canon EOS is zo veel mogelijk van de specifieke EOS-functionaliteit verzameld en aangevuld met basiskennis van fotografie en veel trucs en tips, extra toegelicht met ruim 30 videotutorials. Iedere vrijetijdsfotograaf met een EOS-camera kan hiermee betere foto’s maken en meer plezier hebben van zijn of haar fotografie. Ook is er in dit handboek aandacht voor onderwerpen als lenzen, flitsen, video, software en ook foto’s delen en printen.

Om mooie foto's te maken heb je uiteraard inspiratie nodig, zodat je op het juiste moment, op de juiste plaats de juiste compositie of het beslissende moment weet vast te leggen. In het laatste hoofdstuk worden daarom veertien enthousiaste EOS-fotografen gepresenteerd (waaronder Pim Ras, Ahmed Polat en Jeroen Swolfs), die graag hun passie en fotografie met de vrijetijdsfotograaf willen delen. 

Van dit boek is een webversie beschikbaar. Na registratie krijg je gratis toegang, plus relevante extra’s.

De auteur

Pieter Dhaeze is vormgever, educatief fotograaf, auteur en uitgever. Hij publiceert zijn praktische kennis en ervaringen via educatieve artikelen in diverse landelijke tijdschriften en op websites. Ook geeft hij trainingen en workshops in zijn studio of op locatie en op aanvraag lezingen in boekhandels en bij bedrijven.

Handboek Canon EOS - Pieter Dhaeze
Pagina’s: 300
Uitgever: Van Duuren Media
ISBN: 9789463560122

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: