Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fujifilm Instax Wide 400 instant camera

Fujifilm Instax Wide 400 instant camera

De nieuwe Fujifilm Instax Wide 400 instant camera, de opvolger van de inmiddels tien jaar oude Wide 300, is geschikt voor het vastleggen van bredere opnames en grotere groepen. De camera beschikt over automatische belichting en flitsregeling, waardoor handmatige instellingen niet nodig zijn. Handige functies zoals een zelfontspanner met LED-timer en meerdere focusmodi maken het gebruik eenvoudig.

De Fujifilm Instax Wide 400, verkrijgbaar in een stijlvolle saliegroene kleur, voegt een prachtige vintage esthetiek toe aan de collectie. Deze subtiele tint straalt een zekere tijdloze charme uit, die herinneringen oproept aan vervlogen tijden.

De keuze voor deze kleur benadrukt niet alleen de nostalgische aantrekkingskracht van instant fotografie, maar biedt ook een frisse en moderne twist die je bij de eerdere modellen miste.

Het is een perfecte balans tussen retro en eigentijds, die de Wide 400, net als de Instax Mini Evo, tot een visueel aantrekkelijke optie maakt voor liefhebbers van zowel oude als nieuwe stijlen.

De Fujifilm Instax Wide 400 biedt een volledig automatische bediening. Dit betekent dat zowel de belichting als de flits automatisch worden geregeld, wat het gebruiksgemak ten goede komt.

In vergelijking met zijn voorganger, de Wide 300, met zijn handmatige belichtingscompensatie en flitsinstellingen, biedt deze camera iets minder creatieve controle, maar dat maakt hem uitermate geschikt voor de casual gebruiker die op zoek is naar gemak en snel resultaat.

Overige kenmerken

Twee focusmodi
Schakel eenvoudig tussen de Normal- en Landscape-modus voor de perfecte foto in elke situatie. Voor macrofotografie of selfies gebruik je de verwijderbare close-up lens.

Zelfontspanner met LED-timer
De iconische analoge zelfontspanner zorgt ervoor dat iedereen in de groepsfoto past. Met de LED-timer kun je 4, 6, 8 of 10 seconden instellen voordat je de sluiter indrukt.

Camera standpunt aanpassen
Een handige accessoire helpt je om het perfecte camerastandpunt te vinden. Met twee hoogteopties kun je de gewenste stand kiezen, het accessoire onder de camera schuiven, de zelfontspanner instellen en terug in het beeld stappen. Dit accessoire zit aan het polsbandje vast.

Analoge bedieningselementen
Geniet van de nostalgie met analoge bedieningselementen voor aan/uit en focusmodi. Schakel soepel tussen normale, landschap- en close-up opnamen.

Zoeker hulplijnen
De zoeker toont je hulplijnen voor zowel normale als close-up opnamen, waardoor je eenvoudig de perfecte compositie vindt.

Onderaan de camera zit een 1/4"-20 statiefaansluiting, handig voor groepsfoto's of opnames met weinig licht.

In de camera stop je de apart verkrijgbare Instax WIDE film voor het maken van brede, instant foto's. Instax heeft een gratis app gemaakt waarmee je je analoge foto's kunt inscannen en opslaan op je telefoon om ze te delen via de social media kanalen.

Prijs en beschikbaarheid

De Fujifilm Instax Wide 400 instant camera is leverbaar voor € 149,99.

Een bijpassende Fujifilm case om je Instax Wide 400 in op te bergen, of als bescherming voor onderweg, is verkrijgbaar voor € 29,99.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: