Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Foto's van naakte Paay in Playboy

Naaktfoto's van Patricia Paay in Playboy

Met haar 60 jaar is Patricia Paay de oudste vrouw ter wereld die ooit voor Playboy gefotografeerd is. Het is wereldnieuws. Vanaf vandaag siert ze de cover en 17 pagina's van de Nederlandse Playboy.

Paay zelf, die al twee keer eerder voor Playboy heeft geposeerd (in 1984 en 1996, beide keren voor fotograaf Govert de Roos) zegt met de nieuwe serie een statement te willen maken.

“Ook vrouwen van mijn leeftijd kunnen er nog prachtig en sexy uitzien. Ik heb dat met deze serie willen laten zien.”

Jan Heemskerk, hoofdredacteur van Playboy: "Patricia maakt haar claim absoluut waar. Het is een schitterende en zinderende serie geworden. We zijn blij dat we deze bijzondere productie hebben mogen maken.”

foto van halfnaakte Patricia Paay aan een ontbijttafel

Geprobeerd wordt voor Patricia Paay met deze bijzondere prestatie een plaats in het Guinness Book of Records te veroveren.

De reportage is nu al internationaal vermaard: onder meer The Sun (GB) en de Corriere della Sera en Rai Uno (IT) besteedden aandacht aan het fenomeen Paay.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: