Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

De nieuwe Nikon D850

Nikon introduceert de D850 voor full-frame fotografen. Als het op resolutie, snelheid en de lichtgevoeligheid van de sensor aankomt is deze camera een aanrader.

Deze FX-formaat D-SLR levert hoge prestaties zelfs onder de lastigste lichtomstandigheden. 

Geschikt voor natuur-, huwelijk- of modefotografie, commerciële sportfotografie en/of filmproductie. De lichtgevoelige FX-formaat sensor heeft een oplossend vermogen van ISO 64-25.600 en gebruikt een effectieve resolutie van 45,7 megapixels om beelden van 45,4 MP te produceren. Het nieuwe gapless on-chip lens design met BSI technologie (belichting via de achterzijde) levert uitzonderlijke details op en een groot dynamisch bereik. 

Nikon D850

De beeldsnelheid kan worden opgevoerd tot 9 bps bij gebruik van de optionele MB-D18 multifunctionele battery grip. Bovendien beschikt deze camera over een 4K/UHD time-lapse-functie en kunnen er 8K intervalopnames gecreëerd worden dankzij de hoge resolutie sensor.

Een andere nieuwe functie die extra flexibiliteit biedt, is de mogelijkheid om RAW-beelden te schieten in het formaat Groot, Middel of Klein. In de nieuwe stand Stil fotograferen kunnen in Live View volledige resolutie beelden vastgelegd worden zonder spiegel of sluitergeluid. 

Nikon D850

De nieuwe autofocusstand Superfijn-AF is eveneens beschikbaar in Live View en zorgt voor nog nauwkeurigere scherpte in macro-opnamen. Bovendien is dit de allereerste D-SLR die beschikt over een ingebouwde focus-stacking stand, de camera maakt dan automatisch tot 100 foto's en verplaatst de focus positie automatisch van startpunt tot eindpunt, ideaal voor macro, product en/of landschapsfotografie. 

Prijs en beschikbaarheid

De Nikon D850 is verkrijgbaar vanaf 7 september 2017 voor € 2.899,=.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: