Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

De camera's van Oppo Find X3 Lite en Apple iPhone 12 mini

De camera's van Oppo Find X3 Lite en Apple iPhone 12 mini

Een smartphone is er zeker niet alleen om mee te bellen. Integendeel zou je bijna zeggen. Veel mensen kiezen een smartphone waarbij ze de zekerheid hebben dat de telefoon over een perfecte camera beschikt. De camera wordt steeds belangrijker dus, en niet voor niets kun jij met de smartphone ook steeds mooiere foto’s maken.

Twee mooie voorbeelden van smartphones die over een prima camera beschikken zijn de Oppo Find X3 Lite en de mini Apple iPhone.

De foto’s zijn van meer dan uitstekende kwaliteit

Zoek je een smartphone die prima foto’s kan maken, dan kun je met de Oppo Find X3 Lite meer dan goed uit de voeten. Deze smartphone beschikt simpelweg over een uitstekende camera die je ziet op een groot en scherp 16.,3 centimeter scherm.

Oppo Find X3 Lite

De smartphone heeft een 128 GB geheugen en de telefoon kan worden omschreven als zeer krachtig en bijzonder stijlvol. Er is sprake van een werkgeheugen van 8 GB en een verversingssnelheid van 90 Hz. Dat maakt dat deze smartphone dus nooit echt stil staat.

De smartphone van Oppo is geschikt voor 5G

De smartphone van Oppo is geschikt voor 5G en is bovendien IP52 waterbestendig. Zo kun je dus ook bij vochtige omstandigheden prima een prachtige foto maken. Het toestel is overigens geproduceerd van glas en plastic en de schermresolutie van deze Oppo smartphone is 2400 bij 1080 pixels. Koop je deze telefoon, dan heb je een smartphone die zowel geschikt is voor dual-sim als nano-sim.

Apple staat bekend om smartphones met perfecte camera’s

Een andere optie is kiezen voor de iPhone 12 mini van Apple. Apple staat toch al bekend vanwege de superieure kwaliteit van de camera's en dat is met deze compacte versie niet anders. De mini iPhone staat voor compacte kwaliteit, de telefoon doet wel enigszins denken aan de iPhone 4 en de iPhone 5.

iPhone 12 mini van Apple

Er wordt gedraaid op de bekende en sterke processors uit de 12 familie. Bovendien koop je een telefoon die een e-simkaart heeft. En dat is wel zo gemakkelijk. Veel gemakkelijker in elk geval dan de ouderwetse plastic simkaart.

Verschillen

De Oppo Find X3 Lite is groter en zwaarder dan de mini Apple iPhone, maar is wel ongeveer de helft goedkoper en heeft een USB poort en een 8 GB RAM geheugen. De mini Apple iPhone heeft een 5.4 inch Super Retina XDR-display waardoor alles er nog mooier, scherper en realistischer uitziet.

Meer dan alleen het maken van leuke foto’s

Kies je voor één van bovenstaande toestellen, dan scoor je een smartphone die in staat is om de beste foto’s te maken en dat onder alle mogelijke omstandigheden. Echte aanraders dus. Bovendien gaat het om veelzijdige telefoons die behoorlijk wat meer kunnen dan alleen het maken van leuke foto’s.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: