Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Canon EOS 6D Mark II

vrouw maakt foto met Canon EOS 6D Mark II

Canon heeft vandaag met de EOS 6D Mark II de opvolger van de 6d geïntroduceerd, voorzien van de meest recente generatie Canon-technologieën.

Als opvolger van de Canon EOS 6D is de EOS 6D Mark II een veelzijdige full-frame DSLR-camera voor een breed scala aan toepassingen en allround inzetbaar van reis- tot portretfotografie. De Canon heeft de nieuwe full-frame sensor, DIGIC 7-processor, 45-punts AF-systeem en Dual Pixel CMOS AF-technologie. De nieuwe 26,2 Megapixel CMOS-sensor in de EOS 6D Mark II garandeert volgens Canon een groot dynamisch bereik.

EOS 6D Mark II

De verbeterde ISO 40.000 is uitbreidbaar tot ISO 102.400 en de camera heeft het 45-punts AF-systeem wat een veel nauwkeuriger volgen van het onderwerp mogelijk maakt. Met het nieuwe AF-systeem is het nog steeds mogelijk om zelfs bij minimale verlichting het onderwerp te volgen en dit is perfect voor portretopnamen in omgevingen met afnemend licht.

De Dual Pixel CMOS AF-technologie van Canon kan daarnaast ook vloeiend scherpstellen en heeft kortere scherpsteltijden bij video’s. Deze kenmerken zijn een groot voordeel bij zowel macro- als productfotografie en worden ondersteund door het Live View-scherm.

De EOS 6D Mark II is de eerste full-frame EOS-camera met een ingebouwde 5-assige beeldstabilisatie voor video’s en dit systeem corrigeert trillingen wanneer opnamen vanuit de hand of onderweg worden gemaakt.

Het variangle lcd-touchscreen stelt gebruikers in staat met een tikje op het scherm te wisselen van scherpstelling en onder moeilijke hoeken te werken wanneer wordt gefotografeerd met een ongebruikelijk perspectief of in een menigte van mensen.

De EOS 6D Mark II is de eerste Canon-camera met zowel een 4K time-lapse videomodus als een intervalmeter voor meer creatieve vrijheid bij video’s. De ingebouwde intervalmeter geeft gebruikers maximale vrijheid bij het editen van hun time-lapse video’s.

De EOS 6D Mark II beschikt over Wi-Fi en Bluetooth, wat gebruikers meer flexibiliteit geeft bij het verzenden van beeldmateriaal naar smart devices.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: