Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Annie Leibovitz fotografeert Francis Ford Coppola

Annie Leibovitz fotografeert Francis Ford Coppola
foto: Annie Leibovitz | Inside every story, there is a beautiful journey

Uit de bekroonde campagne van Ogilvy & Mather wordt opnieuw duidelijk dat reizen, geïnterpreteerd als een persoonlijke reis, de fundamentele kernwaarde van Louis Vuitton is.

Het portret is gesitueerd op het platteland rondom Buenos Aires, waar Francis Ford Coppola bezig is met de opnames voor zijn nieuwste film. De regisseur zit met een script in zijn hand terwijl hij in gesprek is met Sofia die in het gras ligt. De scène heeft een lichtgevende, bijna impressionistische uitstraling en maakt de kijker duidelijk dat vader en dochter sereen met elkaar van gedachten wisselen.

Inside every story, there is a beautiful journey‍

Pietro Beccari, Senior Vice-President Communication and Marketing bij Louis Vuitton zegt het volgende: "Dit prachtige portret [...] toont de unieke waarde van een relatie tussen vader en dochter waarin beiden worden verrijkt door een gezamenlijke ervaring, maar is tegelijk een verwijzing naar het erfgoed van Louis Vuitton dankzij de suggestie dat kennis wordt overgedragen van de ene generatie op de volgende."

Louis Vuitton maakt zich sterk voor een meer verantwoord milieubeleid en duurzame ontwikkeling, en doet uit naam van Sofia en Francis Ford Coppola een donatie aan The Climate Project, een initiatief dat wordt geleid door Al Gore, winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede.

Het nieuwe portret, de vijfde in een serie portretten van bijzondere mensen die Louis Vuitton uitbrengt, zal vanaf juli 2008 te zien zijn in vooraanstaande internationale tijdschriften.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: