Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Photoshop op de iPad - Rob de Winter

Photoshop op de iPad - Creativiteit voor onderweg - Rob de Winter

Photoshop, het bekendste beeldbewerkingsprogramma ter wereld, is nu ook geschikt gemaakt voor de iPad. Dit betekent dat je op een intuïtieve manier gebruik kunt maken van je vertrouwde Photoshop-voorzieningen: retoucheren, composities maken, lagen en het toevoegen van teksten. De Photoshop-interface is volledig vernieuwd, maar voelt toch vertrouwd.

In dit praktische boek laat Rob de Winter door middel van inspirerende oefeningen en interviews met Photoshop-artiesten Ted Chin, Frankie Cihi en Magdiel Lopez zien hoe je het maximale uit Photoshop op de iPad haalt en hoe je dit programma combineert met andere bekende iPad-apps als Lightroom en Fresco.

Photoshop op de iPad - Creativiteit voor onderweg - Rob de Winter - isbn 9789463562003

Dit boek staat vol lessen, interviews en verbluffende voorbeelden van werk dat gemaakt is in Photoshop op de iPad. Je leest over de volgende onderwerpen:

  • De Photoshop-interface: hoe zit de interface van Photoshop op de iPad in elkaar? En hoe verschilt die met de desktopversie van Photoshop?
  • Fotocomposities: hoe combineer je verschillende afbeeldingen in een tot de verbeelding sprekende compositie?
  • Selecties en maskers: je leert hoe je met de verschillende selectiegereedschappen werkt en hoe je daarmee maskers maakt, kleurcorrecties doet, haren selecteert en afbeeldingen vrijstaand maakt.
  • Inspirerende interviews: je leest interviews met Ted Chin, Frankie Cihi en Magdiel Lopez. Zij zijn alle drie wereldwijd bekend geworden met werk dat zij in Photoshop op de iPad hebben ontworpen.
  • Bestanden openen en opslaan: hoe zet je bestanden op een iPad, hoe open je ze en hoe sla je de bestanden op zodat je ze gemakkelijk kunt uitwisselen tussen verschillende apps? En hoe open je een iPad-bestand in de desktopversie van Photoshop en andersom?
  • Retoucheren: hoe verwijder je vlekjes en andere storende elementen met de verschillende retoucheergereedschappen?
  • Lagen en aanpassingslagen: wat zijn lagen en aanpassingslagen en hoe gebruik je ze in Photoshop op de iPad?
  • Sociale media: hoe ontwerp je een afbeelding voor sociale media?
  • Tekst: hoe voeg je teksten toe en hoe pas je de verschillende tekstinstellingen aan?
  • Andere iPad-apps: met welke apps kun je Photoshop op de iPad combineren? Je leert hoe je RAW-foto’s bewerkt in Lightroom, hoe je schildert in Fresco en hoe je andere lettertypen op je iPad installeert met de Creative Cloud-app.
XVi PHOTOSHOP OP DE IPAD

In Photoshop op de iPad leert Rob je van begin tot eind alle functies en gereedschappen die je nodig hebt om het maximale uit Photoshop op de iPad te halen.

Rob de Winter is Adobe Certified Expert & Instructor en professioneel vormgever en fotograaf. Jaarlijks traint hij honderden mensen vanuit zijn eigen bedrijf DWM Trainingen. Daarnaast spreekt hij op nationale en internationale conferenties zoals Professional Imaging en Adobe MAX. Naast docent is Rob ook ontwerper van huisstijlen, infographics, iconen en meer. Rob is de afgelopen twee jaar uitgeroepen tot Adobe MAX Master: één van de beste sprekers op de Adobe MAX-conferentie in Los Angeles.

Zijn nationale en internationale netwerk stelt hem in staat door te dringen tot de meest invloedrijke en inspirerende kennis op het gebied van Photoshop, InDesign en Illustrator. Dat, in combinatie met zijn didactische achtergrond als afgestudeerd leraar, maakt hem de ideale trainer, coach en overdrager van kennis over vormgeving en de belangrijkste Adobe-applicaties.

Na aankoop van dit boek is ook de webversie beschikbaar: via registratie krijg je gratis toegang, plus relevante extra’s.

Photoshop op de iPad - Creativiteit voor onderweg - Rob de Winter
Pagina’s: 216
Prijs: € 27,99
Uitgever: Van Duuren

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: