Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Nationale winnaars Sony World Photography Awards 2020

zwart wit mensen op schommels van draaimolen- fotograaf Jacek Patora, Poland, National Awards, 2020

foto: © Wolfgang Wiesen, Germany, National Awards 2020

De jury van de 2020 Sony World Photography Awards maakte eerder vandaag alle winnaars bekend van de National Awards van de Sony World Photography Awards 2020.

De Sony World Photography Awards is 's werelds grootste fotografiewedstrijd. De National Awards vormen een wereldwijd programma dat open staat voor fotografen van elk niveau. Het programma beloont een fotograaf uit elk land voor een op zichzelf staande foto en biedt hen de mogelijkheid om hun werk te presenteren op de Sony World Photography Awards.

foto: © Jacek Patora, Poland, National Awards 2020

Meer dan 345.000 afbeeldingen werden ingezonden voor de Sony World Photography Awards 2020 competitie en meer dan 190.000 fotografen namen deel aan de Open competitie (waaruit de winnaar van de National Awards werd geselecteerd) - het grootste aantal inzendingen tot nu toe.

Begin februari werd al bekend gemaakt dat de foto Johan Maurits van Nassau van Jeroen Adema en Tryntsje Nauta uitgeroepen was tot winnaar van de Nederlandse National Award.

In het kader van de awards worden de foto’s van de finalisten van de Professionele competitie en de winnaars van de Beurs tentoongesteld. Dit vindt plaats in april van dit jaar in Somerset House.

De nadruk wordt dit jaar gelegd op techniek en een frisse kijk op ontwerpen. De winnaar van de Photographer of the Year 2020 wordt gekozen uit een groep professionele finalisten en wordt op 16 april in Londen bekend gemaakt tijdens de uitreiking.

Voor meer informatie, bezoek www.worldphoto.org.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: