Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Lensbaby Composer Pro II met Twist 60 ND filter kit

Lensbaby Composer Pro II met Twist 60 ND filter kit: portret meisje zwartwit
foto: © Willie Kers

De Composer Pro II met Twist 60 en ND-filter kit is een leuk creatief hulpmiddel voor fotografen die op zoek zijn naar boeiende en unieke foto- en video-opnamen.

Laat je artistieke visie de vrije loop met de Composer Pro II- lens body, die kantelbaar en draaibaar is, zodat je het scherpstelgebied nauwkeurig kunt regelen. Bovendien kun je met de mogelijkheid om de optiek binnen in de body te verwisselen moeiteloos een breed scala aan selectieve scherpstellingseffecten creëren bij verschillende brandpuntsafstanden.

Lensbaby Twist 60 optic

Wanneer je de Composer Pro II combineert met de Twist 60 Optic en een 3-stops neutrale dichtheid (ND) filter krijg je een magisch resultaat. De Composer Pro II met Twist 60 + ND van Lensbaby is voorbestemd om je favoriete gereedschap te worden in je fotografisch arsenaal.

foto: © Ana Rosenberg

De Twist 60 optiek is met zijn filmische karakter, perfect voor portretten en het creëren van opvallende visuele effecten. Met een 60mm f/2.5 lens produceert deze een mooie kronkelige, wervelende onscherpte die je onderwerp direct los doet komen van de achtergrond.

Bij open diafragma wordt het wervelende effect nog duidelijker, vergezeld van een subtiel vignet dat een vleugje vintage charme toevoegt aan je foto's. Of je nu portretten, stillevens of andere onderwerpen vastlegt, de Twist 60 optiek levert betoverende resultaten.

Deze optiek gedijt goed in omgevingen met texturen, zoals wanneer het licht door bomen stroomt. De wisselwerking tussen de Twist 60 en deze gestructureerde achtergronden versterkt het wervelingseffect, waardoor er fascinerende opnamen ontstaan die je doen wegdromen.

Lensbaby 3-stops ND-filter

Door het meegeleverde 3-stops ND-filter aan het voorste element van de Twist 60 te bevestigen, krijg je een heel veel controle over het licht dat je lens binnenvalt. Pas eenvoudig je sluitertijden en diafragma-instellingen aan en zie de transformatie van je opnamen.

Je legt er zijdezachte beelden mee vast van bewegend water of dromerige afbeeldingen met perfecte belichting. De mogelijkheden zijn eindeloos met de kracht van de Composer Pro II met Twist 60 + ND.

Met zijn vermogen om aangename huidtinten te produceren, en alle veelzijdigheid is de Composer Pro II met Twist 60 en ND-filter echt een van Lensbaby’s meest buitengewone optieken.

foto: © April Milani

Of je nu een professionele fotograaf bent die zijn vak wil verbeteren, of een enthousiasteling die op zoek is naar nieuwe gebieden van creativiteit, deze lens is de poort naar een wereld van artistieke expressie. Ontgrendel je volledige creatieve potentieel met de Composer Pro II met Twist 60 en ND-filter. Omarm de werveling, beheers de onscherpte en creëer visuele meesterwerken die een blijvende indruk achterlaten.

Beschikbaarheid en prijs

De Lensbaby Composer Pro II met Twist 60 en ND Filter kit is binnenkort verkrijgbaar voor de volgende camera mounts: Canon EF, Canon RF, Fuji X, Nikon F, Nikon Z, Sony E. De adviesprijs bedraagt € 379,99.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: