Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Scott Kelby: Wanneer gebruik je een Lensbaby-lens?

Scott Kelby’s digitale fotografie boek

Excerpt Scott Kelby’s digitale fotografie boek, Hoofdstuk 3 De waarheid over lenzen - Wanneer gebruik je een Lensbaby-lens?

Wanneer gebruik je een Lensbaby-lens?

Voor ik je iets over deze lens vertel, eerst een waarschuwing: er zijn mensen aan verslaafd geraakt! Je hebt geen idee hoe vaak bevriende fotografen een eenmaal aangeschafte Lensbaby-lens niet meer van hun camera wilden halen. Ze fotograferen er alles mee, van de geboorte van hun kind tot de lancering van een spaceshuttle.

Deze lenzen (die je scherpstelt met je duimen en wijsvingers) zijn simpelweg verslavend. Dan weet je dat alvast. Lensbaby-lenzen maken een klein gebied in de foto scherp en in focus, terwijl alles daar omheen snel onscherp en vaag wordt. Het resultaat is een afbeelding met veel energie, beweging en leven.

Natuurlijk is het effect maar een deel van de aantrekkingskracht van deze lenzen. Waar mensen echt verslaafd aan raken, is het doe-het-zelfgebeuren. Het is niet of je de foto néémt, maar het voelt of je hem echt zelf máákt. Ik grijp meteen naar deze lens als... ik zin heb echt creatief aan de slag te gaan.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: