Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Lees dit als je topfoto's wilt maken

foto: © Adam PrettyDivers (Duikers)

Fotografie is HOT. Nog nooit in de geschiedenis waren er zoveel actieve amateurfotografen: per minuut worden meer dan 200.000 foto’s op internet gezet. Of je nu fotografeert met een spiegelreflexcamera of met een smartphone, allemaal hebben we wel eens het gevoel: “dit kan beter”. Dan is dit boek een uitkomst.

foto: © Adam Pretty - Divers (Duikers)
foto: © Adam Pretty - Divers (Duikers)

Geen intimiderende grafieken. Geen fotoclubjargon. Lees dit als je topfoto’s wilt maken voert je stap voor stap door de grondbeginselen van compositie, belichting, licht, lenzen en de uiterst belangrijke kunst van het kijken, zonder je te overspoelen met technische vaktaal.

Het boek staat boordevol praktische technieken en nuttige tips om je foto’s onmiddellijk een ander aanzien te geven. Het bevat ook tal van iconische foto’s van topfotografen, die je zullen inspireren om je camera te pakken en alles wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen.

Met foto's van 50 topfotografen onder wie: René Burri, Robert Capa, Henri Cartier-Bresson, Elaine Constantine, Elliot Erwitt, Robert Frank, Lee Friedlander, Dorothea Lange, Martin Parr en Alec Soth.Een handige gids voor mensen die meer van fotografie willen weten, maar er (nog) geen beroep van willen maken. Was men al niet gegrepen door de schoonheid van fotografie dan zal dat nu zeker gebeuren door de fascinerende icons die niet alleen bijzonder zijn maar ook specifiek besproken worden. En dat maakt dit boekje toch weer tot waardevol lesmateriaal voor de gevorderde fotograaf.

Lees ook Lees dit als je topfoto's van plekken wilt maken.

Lees dit als je topfoto's wilt maken - Henry Carroll
Pagina's: 148
Prijs: € 14,95
Uitgever: Uitgeverij Thoth
ISBN: 9789082038729

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: