Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Insta360 X3 360 Action Cam

Insta360 X3 360 Action Cam

De Insta360 X3 is een 360 graden actiecamera die gemaakt is voor het social media tijdperk. Miljoenen mensen over de hele wereld zien zichzelf nu als "creators", en er is geen beter apparaat voor het vastleggen van creatieve en unieke inhoud voor sociale media dan een 360-actiecamera. En met deze stick zijn nu ook onzichtbare selfie-foto's mogelijk zonder eerst in 360 op te nemen en later te herkaderen.

Met een nieuwe 1/2"-sensor en 2,29"-touchscreen is de Insta360 X3 de krachtigste camera die je in je zak kunt meenemen. Maak 5.7K 360 video met Active HDR en het Invisible Selfie Stick-effect, of 72MP foto's met ongedachte details.

De X3 is ook te gebruiken als standaard actioncam met de modus Single-Lens, die geüpgraded is naar een scherp ultra-breed 4K beeld. Voor het bewerken van je opnamen is de Insta360-app een AI-krachtcentrale, met de intuïtieve reframing-tools.

De nieuwe Insta360 X3 verandert de manier waarop filmmakers het creatieve proces benaderen. Door eerst in 360 graden te filmen en later te herkaderen, kan één video op eindeloos veel verschillende manieren gemonteerd worden. Je zult altijd in staat zijn om je beste momenten vast te leggen, of dat nu het vangen van een grote golf is of het uitvoeren van een moeilijke truc. Je hoeft alleen maar op te staan, op te nemen en later in te zoomen in de Insta360 app.

De nieuwe Active HDR maakt gebruik van een innovatief algoritme om actiebeelden te stabiliseren, beeldschaduwen te minimaliseren en details te onthullen die andere actiecamera's missen in over- en onderbelichte gebieden.

De X3 levert de meeste megapixels ooit in een 360 action cam met 72MP foto's voor ultra-gedetailleerde foto's. Hij maakt ook 8K 360 timelapses, perfect voor stadsgezichten en landschappen. 360° Horizon Lock houdt de horizon horizontaal, zelfs wanneer je de camera volledig draait.

De Insta360 X3 is robuust en waterdicht tot 10 meter. Er zijn ook extra lensbeschermers verkrijgbaar voor makers van actiesporten die nog meer bescherming nodig hebben.

Foto's kunnen ook een magische behandeling krijgen met de nieuwe Photo Animator, die een statische foto voor je animeert.

Nieuwe Me-mode voor perfecte selfies

Het ontwerp met dubbele lens van de X3 maakt ook effecten mogelijk zoals de Invisible Selfie Stick, waarbij de stick automatisch uit de opnamen wordt gesneden en een onmogelijk derde-persoonszicht wordt gecreëerd. Met de nieuwe Me-modus kan je nu onzichtbare selfie-opnamen maken met 60 fps, en zonder reframing. Deze stand stelt de beelden zo in dat de nadruk op jou ligt, terwijl de selfie stick onzichtbaar blijft.

Als je een duidelijke voorstelling hebt van je inhoud en je maar één gezichtspunt nodig hebt, dan is de Single-Lens Mode erg handig. Deze modus is nu geüpgraded naar 4K-resolutie en is perfect voor meeslepende first-person beelden van de actie, vooral voor op de borst bevestigde opnamen. Een nieuwe extreem brede 170° MaxView is ook beschikbaar bij 2,7K voor nog meer meeslepende POV's.

Bullet Time, het Matrix-achtige slowmotioneffect dat mogelijk is door de camera in een cirkel boven je hoofd te zwaaien, is ook verbeterd als het gaat om resolutie en framerates tot 4K 120 fps en 3K 180 fps.

Bediening

  • Een 2,29" touchscreen van gehard glas voor intuïtieve aanpassingen van de instellingen en voorvertoningen.
  • Vier knoppen maken het gemakkelijk om uw opname te bedienen, zelfs met handschoenen aan.
  • Direction Focus-audio zorgt ervoor dat de audio de actie volgt, zelfs wanneer je de camera steeds ergens anders op richt.
  • Een krachtige nieuwe 1800 mAh-accu voorziet de camera van stroom tijdens de actie.

Beschikbaarheid en prijzen

De Insta360 X3 is verkrijgbaar voor € 539,99. Los verkrijgbare accessoires zijn onder meer lensbeschermers, een Selfie Stick, Quick Reader en een onzichtbare “cold shoe” voor het bevestigen van een lamp of microfoon.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: