Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

De zakformaat en supersnelle Lexar SL500 draagbare SSD

De Lexar breidt de portabel SSD line-up uit met een zakformaat en supersnelle Lexar SL500 draagbare SSD, Lexar SL500 draagbare SSD met Magnetic Set en Lexar ARMOR 700 draagbare SSD.

De Lexar SL500 draagbare SSD heeft een ultradun, stevig aluminium uni-body ontwerp dat comfortabel in de palm van je hand ligt. Deze SSD levert indrukwekkende lees- en schrijfsnelheden, respectievelijk tot 2000 MB/s en 1800 MB/s, waardoor de werkefficiëntie aanzienlijk wordt verhoogd.

Beschikbaar in capaciteiten van 1TB tot 4TB, is de SL500 compatibel met een breed scala aan apparaten, zoals laptops, camera's, Xbox X|S, PS4, PS5, en mobiele apparaten. Het ondersteunt specifiek Apple ProRes 4K 60FPS video-opnames op de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max.

De SL500 wordt aangedreven door een single-chip controller van Silicon Motion, die zorgt voor hogere prestaties met een lager stroomverbruik en minder warmteproductie. De metalen behuizing verbetert de warmteafvoer, wat leidt tot stabielere prestaties en een langere levensduur van de batterij. Verder biedt de meegeleverde Lexar coderingssoftware extra beveiliging voor je bestanden.

De Lexar SL500 is een fijne portabel SSD-schijf voor video- en fotoliefhebbers door de connectiviteit, het toonaangevende formaat en gewicht, de razendsnelle snelheden en natuurlijk de prijs.

De Lexar SL500 portabel SSD met magnetische set bestaat uit een verscheidenheid aan accessoires, waaronder een magnetische ring, sleutelkoord en datakabel, waardoor hij makkelijker mee te nemen is. De SL500 portabel SSD kan naadloos in de handige magnetische set worden geschoven, zodat deze eenvoudig en veilig aan een iPhone "geklikt" kan worden d.m.v. MagSafe.

In combinatie met een iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max kunnen gebruikers Pro Res video opnemen, rechtstreeks op de SSD-schijf in maximaal 4K 60FPS. Bovendien kunnen ze met maximale leessnelheden van 2000 MB/s en maximale schrijfsnelheden van 1800 MB/s snel bestanden overzetten van en naar de SSD.

De SL500 draagbare SSD met magneetset is ook compatibel met een groot aantal andere apparaten, waaronder mobile devices, laptops, camera's en spelconsoles. Met de meegeleverde magnetische ring kan het moeiteloos bevestigd worden aan elk apparaat dat je in gebruik hebt.

De Lexar ARMOR 700 draagbare SSD heeft een IP66 classificatie, waardoor hij bestand is tegen zowel stof als water. Dankzij de robuuste constructie is het bestand tegen een val tot 3 meter.

Gebouwd voor snelheid en ontworpen voor duurzaamheid, is de ARMOR 700 portabel SSD perfect voor professionele fotografen. De schijf levert verbluffende snelheden van 2000 MB/s max (lezen en schrijven), en het slimme ontwerp van de schijf houdt ook de temperatuur laag, zelfs bij topsnelheden, zodat de prestaties nooit in het gedrang komen.

De ARMOR 700 draagbare SSD biedt ook een brede compatibiliteit en ondersteunt PC, Mac, tablet, iPad, Android, iPhone 15 Pro Series, Xbox X|S, PS4 en PS5. Het bevat Lexar DataShield™, een geavanceerde 256-bits AES-codering om bestanden veilig te houden.

Ook deze portabel SSD wordt geleverd met een Type-C en USB-A alles-in-één kabel voor het ultieme gebruiksgemak.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Lexar SL500 portabel SSD is verkrijgbaar voor € 129,99 voor de 500SL 1 TB versie en € 219,99 voor de SL500 2 TB versie.

Zowel de Lexar SL500 portabel SSD met magnetische set, als de Lexar ARMOR 700 draagbare SSD zullen verkrijgbaar zijn in april en hebben waarschijnlijk een meerprijs hebben van ongeveer € 25,00 vergeleken met de standaard SL500 versies.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: