Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Canon introduceert de Speedlite 430EX III-RT

Canon introduceert vandaag de Speedlite 430EX III-RT, opvolger van de Speedlite 430EX II. Het nieuwe model biedt een reeks geavanceerde functies, waaronder geïntegreerde sturing met radiosignaal.

De nieuwe Speedlite 430EX III-RT is Canon’s middenklasser met een maximum richtgetal van 43 bij ISO 100. Met een zoombereik van 24mm tot 105mm, of tot 14mm met de ingebouwde adapter, biedt de flitser een wijde of smalle lichtspreiding die volledig door de gebruiker kan worden geregeld.

De flitser is ook compatibel met camera’s die zijn uitgerust met een Integrated Speedlite Transmitter, zoals de EOS 760D en EOS 70D. Dit maakt het mogelijk de flitser te gebruiken als off-camera flitser waarbij de flits en het vermogen regelbaar zijn via het cameramenu.

De 430EX III-RT is zoals de naam doet vermoeden compatibel met Canon’s Radio Transmitter (RT) systeem en biedt gebruikers de mogelijkheid om maximaal vijf groepen RT-flitsers bestaande uit maximaal 15 flitsers per groep vanaf afstanden tot 30 meter aan te sturen.

De afmetingen van de flitser zijn iets kleiner dan het voorgaande model en deze wordt geleverd met een oranje kleurfilter.

Adviesprijzen en verkoopstart

De producten zijn vanaf medio september verkrijgbaar met de volgende verkoopadviesprijzen:

  • Speedlite 430EX III-RT verkoopadviesprijs: € 345,-
  • Color Filter SCF-E2 verkoopadviesprijs: € 20,-
  • Bounce Adapter SBA-E2 verkoopadviesprijs: € 20,-
  • Remote Controller Adapter RA-E3 verkoopadviesprijs: € 49,-

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: