Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Zhiyun Molus X60 en X60-RGB compacte COB lampen

Zhiyun Molus X60 en X60-RGB compacte COB lampen

De nieuwe Zhiyun Molus X60 en X60-RGB COB lampen voor video- en fotografie leveren krachtig 60W licht van professionele kwaliteit, maar zijn opmerkelijk compact, gebruiksvriendelijk en koel in gebruik.

Nauwelijks groter dan een creditcard, qua hoogte en breedte, combineert de ergonomische Zhiyun Molus X60 industriële chic met uitzonderlijke verlichting door de state-of-the-art DynaVort koeltechnologie en een krachtige maar eenvoudige gebruikersinterface. Allemaal verpakt in een cool, stijlvol ontwerp dat slechts 313 gram weegt (319 gram voor de X60 RGB) ondanks de robuuste volledig metalen constructie.

De standaard X60 biedt flikkervrije dubbele kleurtemperaturen (2700K-6500K) en een hoge kleurechtheid, terwijl de X60 RGB puur wit licht of levendig gekleurd licht biedt dat fijn instelbaar is over het RGB-spectrum.

De klassieke dubbele draaiknopbediening heeft een handige draaiknop voor kleurtemperatuur/mode en een knop voor helderheidsaanpassing.

De X60-serie heeft een batterijduur van 50 minuten, en kan ook gebruikt worden tijdens het opladen via een standaard 100W PD USB-aansluiting. Het koelsysteem zorgt ervoor dat men zich nooit zorgen hoeft te maken over oververhitting.

De Zhiyun Molus X60 serie is compatibel met Zhiyun's accessoire ecosysteem om professionele verlichting te bieden in elk scenario. Het assortiment voedings- en verlichtingsaccessoires is niet alleen compact en licht, maar ook eenvoudig te demonteren, waardoor ze ideaal zijn voor buitenopnamen.

Zelfs binnenshuis kunnen gebruikers profiteren van een reeks compacte en draagbare lichtmodifiers om professionele verlichtingsopstellingen te maken. De accessoires voor de X60 zijn onder andere een compacte diffusor doom, reflector, softbox en opbergtas.

Beschikbaarheid en prijzen

De Zhiyun Molus X60 en X60-RGB zullen verkrijgbaar zijn in drie verschillende kits. De X60 & X60RGB Standard Kit bevat een lamp, AC-adapter, Zhiyun minireflector en doom. De X60 & X60RGB Combo Kit bevat alles van de STD Kit plus een batterij power handgreep, USB-C kabel en draagtas. Tot slot bevat de X60 & X60RGB Pro Kit alles uit de Combo Kit plus een Zhiyun softbox en een extra batterij power handgreep.

X60 Standaard € 239,99 - X60 Combo € 319,99 - X60 Pro € 389,99 - X60 RGB Standaard € 299,99 - X60 RGB Combo € 389,99 - X60 RGB Pro € 469,99

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: