Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Winnaar Fotowedstrijd Portret in zwart-wit

Winnaars Fotowedstrijd Portet in zwart-wit 2021 van Fotografie.nl

Hobbyfotograaf Britt Anne Van Wijk is de publiekswinnaar van de fotowedstrijd Portret in zwart-wit op Fotografie.nl. Zij ontvangt een Forex wanddecoratie van Fotofabriek.nl plus een tegoedbon ter waarde van € 25,00 van de Fotokadoshop van Fotografie.nl als prijs voor het insturen van het portret van de jonge vrouw met de oorbellen.

Britt: "Wat ik over deze foto kan zeggen is dat hij zo sprekend is omdat het een zwart-wit portret is. Samen met verpleegkundige Mireille (het model) ben ik op haar vrije dag op pad gegaan om portretten te maken. Al wandelend en genietend van de omgeving zijn we alle schrijnende zaken rondom COVID-19 even vergeten."

foto: Britt Anne Van Wijk

In totaal zijn er voor deze wedstrijd 120 foto's door de redactie goedgekeurd en is er 909 keer door het publiek gestemd.

Een selectie van de beste foto's die ingezonden zijn kun je bekijken bij Fotowedstrijd Portret in zwart-wit.

Onder onze lezers bevinden zich veel inspirerende fotografische talenten die gezien mogen worden... Volgende week starten we met een nieuwe fotowedstrijd dus blijf ons volgen via nieuwsbrief en social media !

Ga naar de nieuwe Fotowedstrijd !

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: