Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Unfolding Ambiguity - Richard Westerhuis

Fotoboek Unfolding Ambiguity - Richard Westerhuis,

Wie ben je echt, wanneer je je niet kunt verstoppen achter kleding of imago? Wat blijft, als het masker verdwijnt? Dat onderzoekt fotograaf en kunstenaar Richard Westerhuis in zijn experimentele portretseries als Rubber Identity, Through The Second Skin en Whanganui.

Sinds 2016 portretteert Richard Westerhuis zijn modellen in al hun vrijheid en kwetsbaarheid. Uit hun comfortzone, zonder kleding of imago. Hij onderzoekt hun ware identiteit en raakt op die manier de kern van het individu. Want wie ben je werkelijk en wat laat je van jezelf aan de ander zien?

Fotoboek Unfolding Ambiguity - Richard Westerhuis, isbn 9789083103563. Portretseries als Rubber Identity, Through The Second Skin en Whanganui.
Unfolding Ambiguity - Richard Westerhuis

Unfolding Ambiguity staat centraal in het werk van Richard Westerhuis en leidde tot de titel van zijn boek. Het prachtige fotoboek toont ons een overzicht van zijn zes conceptuele portretseries die zowel nationaal als internationaal tentoongesteld zijn en waaraan meerdere prijzen zijn toegekend.

“Als kunstfotograaf is de beste manier om mijn boodschap over te brengen niet een enkele foto, maar een serie. Een hele serie rond één onderliggend thema zorgt ervoor dat de boodschap het krachtigst is.” Richard Westerhuis.

Unfolding Ambiguity - Richard Westerhuis
Pagina's: 256
Prijs: € 79,00
Uitgever: Uitgeverij Komma
ISBN: 9789083103563

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: