Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Smartzine Fotowedstrijd voor smartphone-fotografie

Smartzine Fotowedstrijd voor smartphone-fotografie

Fotowedstrijden zijn vaak het exclusieve domein van amateurfotografen met Canons, Nikons en andere luxe fotoapparatuur, maar nu is er een fotowedstrijd waar uitsluitend foto’s welkom zijn die zijn gemaakt met een smartphone. Als je weleens met je smartphone fotografeert, dan heb je vast een foto waarvan je zegt: nou, die is eigenlijk best goed gelukt. Stuur die foto dan in naar de eerste Smartzine Fotowedstrijd. Deelnemers maken kans op mooie prijzen van de sponsoren Zoom Academy, Pixigo, Skylum Software, MOJOGEAR, Smartphoto, Vlinderlin, Van Duuren Media en Photo Class. De wedstrijd wordt georganiseerd door fotoblog Smartzine.

Hij lijkt er in geen velden of wegen op, maar de smartphone veroorzaakt hetzelfde effect als de boxcamera van Kodak in het begin van de 20ste eeuw: hij verlaagt de drempel om te fotograferen drastisch. Fotograferen met de smartphone betekent ultieme vrijheid: je hoeft geen zware camera mee te torsen en je hebt hem altijd paraat om geen enkel bijzonder moment te missen.

Maar dat wil zeker niet zeggen dat de smartphone alleen maar een snelle kiekjescamera is. Met de fotowedstrijd wil fotoblog Smartzine onderzoeken hoe mensen omgaan met hun smartphone en wat geliefde onderwerpen zijn om te fotograferen.

Doe mee!
Nog tot 13 oktober 2022 kun je de mooiste foto insturen die je dit jaar met je smartphone hebt gemaakt. Je maakt dan kans op zowel de publieks- als de juryprijzen, 13 in totaal. Er zitten geen addertjes onder het gras: de foto’s blijven eigendom van de deelnemers en worden niet gebruikt voor commerciële campagnes of wat dan ook.

Van 14 oktober t/m 6 november kan iedereen stemmen op alle ingezonden foto's. Daaruit rollen de winnaars van de publieksprijzen. Ondertussen gaat ook de jury (bestaande uit Smartzine en de sponsors) aan de slag met het beoordelen van de foto's. Op 11 november worden de winnaars van de juryprijzen bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie over de fotowedstrijd en de prijzenparade op de website van fotoblog Smartzine.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: