Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Portretfotografie bij natuurlijk licht - Scott Kelby

Portretfotografie bij natuurlijk licht - Scott Kelby

Hoe zou het zijn als je indrukwekkende portretten kunt maken? Dat het niet uitmaakt in welke situatie met natuurlijk licht je je bevindt, of het nu binnen of buiten is? Dat je elke keer weer weet wat je moet doen om een prachtige foto te maken? Heb jij er ooit van gedroomd dat je zulke geweldige portretfoto’s kon maken dat vrienden en familie zeggen: ‘Wacht eens even, is dit een foto van jou? Heb jij die gemaakt?’ Dan heb je nu het goede boek in handen!

Bekroond auteur van fotografieboeken Scott Kelby laat je in dit boek zien hoe je prachtige portretten bij natuurlijke licht kunt fotograferen en bewerken. Scott laat al zijn geheimen en beproefde technieken zien. Hij bespreekt alles: van essentiële uitrusting en camera-instellingen tot de technieken die je nodig hebt om indrukwekkende portretfoto’s te maken. Van vensterlicht tot het temmen van hard, direct licht buiten, van de tools en accessoires die je nodig hebt om prachtige portretten in elke lichtomstandigheid vast te leggen, Scott laat het allemaal zien.

Portretfotografie bij natuurlijk licht - Scott Kelby, isbn 9789463561327

Naast vele andere onderwerpen bespreekt Scott het volgende:

  • de geheimen om elke keer weer superscherpe portretten te krijgen zonder dat het zweet je uitbreekt;
  • wat de juiste camera-instellingen zijn voor portretten bij natuurlijk licht en waarom (en welke je beter kunt vermijden);
  • hoe je een scheiding maakt tussen je onderwerp en een zijdezachte, onscherpe achtergrond, ongeacht welke lens je gebruikt;
  • hoe je zelfs het hardste licht temt en het in je voordeel gebruikt om zacht, mooi, omhullend licht te creëren;
  • welke lenzen de beste resultaten opleveren en waarom;
  • welke uitrusting je echt nodig hebt en welke accessoires het beste werken;
  • plus een heleboel geweldige tips die je niet alleen helpen om betere foto’s te maken, maar die het hele proces van fotograferen nog leuker maken.

Je vindt het allemaal in Portretfotografie bij natuurlijk licht, inclusief een heel hoofdstuk over nabewerking en retoucheren, plus een hoofdstuk met gedetailleerde recepten voor portretten. Het handigste is dat er maar één onderwerp per pagina word besproken. Zo vind je snel de informatie die je nodig hebt. Er is nog nooit zo’n boek over portretfotografie met natuurlijk licht verschenen.

Scott Kelby legt uit waarom hij nooit een 50 mm lens gebruikt bij een close up...

Scott Kelby is (al zes jaar achter elkaar) de best verkopende auteur ter wereld van boeken over fotografische technieken. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Lightroom Magazine, producer van LightroomKillerTips.com, hoofdredacteur en uitgever het tijdschrift Photoshop User en presentator van de invloedrijke wekelijkse live-talkshow over fotografie The Grid. Scott is ook algemeen directeur van KelbyOne.com en geeft over de hele wereld workshops over fotografie en Lightroom. Hij is bekroond auteur van meer dan 90 boeken, waaronder Photoshop voor Lightroom-gebruikers; de reeks Scott Kelby over digitale fotografie; Het grote flitserboek en Het Adobe Photoshop Lightroom Classic boek voor digitale fotografen.

Handig om te weten: van dit boek is er na registratie een webversie beschikbaar.

Portretfotografie bij natuurlijk licht - Scott Kelby
Pagina’s: 208
Prijs: € 44,99
Uitgever: Van Duuren

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: